FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Bornescu a rememorat cea mai dulce amintire din fotbal: "A funcționat totul. Dacă eram mai atenți, câștigam și mai drastic cu Steaua"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 10:32

Mircea Bornescu, fost portar la FC U Craiova, Rapid sau Petrolul,  a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.

Printre altele, acesta și-a adus aminte de cel mai frumos meci al carierei. Pe un Giulești înfirebântat, Rapid, antrenată de Ioan Andone, a zdrobit-o pe FCSB, scor 5-1, partidă în care Bornescu a fost titular. 

"Acel 5-1 e meciul meu preferat. A funcționat totul. Dacă eram un pic mai atenți la finalizare, se termina mult mai drastic. Nu pot să zic că Steaua a fost slabă. Simțeam că putem învinge și îmi doream să câștigăm în fața lor", a spus Bornescu, la GSP Live

Vezi șiGSP LIVE // VIDEO Dezvăluirile lui Bornescu despre cele mai controversate momente din carieră: "Am avut conflicte doar cu străinii. Cadu a spus: «Băi țiganilor, hai să ne batem»

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10207491963042615
John Green  •  20 Octombrie 2018, 22:44

Meciul castigat de Rapid nu a fost cu FCSB ca nu se numea asa la vreme aia, mai corect ar fi FC ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  19 Octombrie 2018, 12:08

Nici macar publicul vostru tinta nu se inghesuie la comentarii, gigistilor? Pai cum sa se inghesuie cand si ei si-au dat seama ca voi in lipsa de subiecte ati fragmentat un interbiu in zeci de articole doar ca sa puteti umple hartia voastra cu ceva.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează