FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Bornescu tranșează duelul CSU-FCU: "Asta e adevărata Craiova! Suporterii adevărați sunt acolo"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 10:36

Mircea Bornescu, fost portar la FC U Craiova, Rapid sau Petrolul,  a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.

Pe parcursul emisiunii, Bornescu a fost întrebat care e adevărata echipă a Craiovei: CS U sau FC U? Fără pic de ezitare, acesta a optat pentru echipa lui Mititelu din Liga a 3-a.

"Când am jucat la FC Universitatea Craiova, am jucat cu minimum 10.000 de suporteri la fiecare meci. Se numea FC Universitatea Craiova. Echipa actuală se numește CS Universitatea Craiova. Probabil că și la FC Universitatea din Liga a 3-a, dacă ar juca în Liga 1 pe Oblemenco, ar juca cu la fel de mulți suporteri.

Sunt două categorii de fani: sunt suporteri și sunt fani. Suporterii adevărați nu își lasă adevărata echipă indiferent de câte alte echipe vor apărea. Din punctul meu de vedere, echipa lui Mititelu e adevărata Craiova"

113 partide
a jucat Bornescu pentru FC U Craiova, între 2005 și 2009

Vezi și:  GSP LIVE // VIDEO Bornescu a rememorat cea mai dulce amintire din fotbal: "A funcționat totul. Dacă eram mai atenți, câștigam și mai drastic cu Steaua"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
198939213804366
Adrian Addryano  •  01 Februarie 2019, 12:23

Despre ceilalți înființați ILEGAL în 2013 Tribunalul Dolj și Curtea De Apel Timișoara au spus clar în motivare:"nicio legătură juridică intre actualul club de drept public și fostul club de drept public care nu mai există a fost radiat din cauza datoriilor imense pe care le aveau secțiile de baschet și volei masculin și feminin iar consilierii locali au votat înființarea unui alt club fără echipă de fotbal care fusese demult transformată în societate cu capital privat așa cum cereau legile acestei țări și regulamentele forurilor internaționale. Din certificatul fiscal al reclamantei rezultă că aceasta s-a înființat în anul 1995 reclamanta neexistând in perioada în care susține că au avut loc competițiile fotbalistice de asemenea reclamanta nu a putut dovedi că s-a înființat pentru a continua activitatea echipei de fotbal prin urmare nu a dovedit că ar deține palmaresul echipei de fotbal" Clară ca lumina zilei motivarea data de cele două instanțe judecătorești,prin urmare asocierea imaginară dintre actualul club de drept public și srl-ul impostorului de la ANRP înființat în 2013 nu are nicio legătură cu trecutul,istoria și tradiția echipei de fotbal care s-a infiintat in anul 1948 și care a trecut prin mai multe reorganizări impuse de legea din tara asta și de regulamentele forurilor internaționale!!!!!!!

198939213804366
Adrian Addryano  •  01 Februarie 2019, 12:14

Corect,bravo Mircea,FC Universitatea 1948 este adevărata "STIINTA"așa cum a stabilit clar în două hotărâri judecătorești Tribunalul Dolj confirmate de Curtea De Apel Timișoara!!!!!!!!!!!!!

suporterucv
suporterucv  •  19 Octombrie 2018, 16:55
Postat de mobutu pe 19 Octombrie 2018, 14:19

Li te adresezi astora de adora pe mititelu si pe familia lui cu termeni de genul: patrimoniu, masa credala, faliment, bunuri corporale, necorporale, lichidator judiciar etc..etc...hahahahahaaaaaaaa...sa mor daca nu rad cu lacrimi....hahahahahhaaaaaaaaaaaaa

s-ar putea sa ai dreptate...:)))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează