FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

GSP LIVE / VIDEO Cernat a dezvăluit echipa care l-a făcut să nu se retragă: "Ovidiu a făcut presiuni"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 14:35

Florin Cernat (38 de ani) a fost invitat la GSP LIVE și a dezvăluit că oferta de la Oțelul Galați l-a făcut să nu-și agațe ghetele în cui în 2014. Până la urmă, fostul mijlocaș ofensiv s-a retras în vara acestui an.

"Am vrut să mă las de fotbal când m-am dus la Oțelul. Voiam să iau o pauză de un an-doi și să mă reapuc. Voiam să stau mai mult cu familia. Fiul meu face acum 15 ani, dar din ăștia 15 ani nu știu dacă am stat cu el 3 ani.

M-am întâlnit la un meci al Oțelului cu Ovidiu Burcă și l-am întrebat ce face acolo.

A doua zi am primit telefon de la el că a fost numit președintele clubului și că mă roagă să vin. I-am zis «Băi, Ovidiu, eu vreau să pun capăt carierei». Mi-a spus că nu e normal și uite așa m-am reapucat. Ovidiu a făcut presiuni și la familia mea. Dacă nu era Oțelul nu m-aș fi dus", a declarat Cernat la GSP LIVE.

10 lunia jucat Cernat pentru Oțelul, după care a plecat la Viitorul lui Hagi

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Cumpăna din viața lui Florin Cernat: "Dacă nu eram sportiv, probabil nu mai trăiam acum"

GSP LIVE / VIDEO Amintirile lui Cernat din perioada Dinamo Kiev: "Lobanovksi nu comunica mult" + Cât i-a venit factura la telefon în prima lună în Ucraina

GSP LIVE / VIDEO Dezvăluiri după 10 ani despre fosta echipă a lui Mircea Lucescu: "Ei dădeau bani adversarilor noștri"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează