FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Cristi Balaj șochează: „Și eu am pariat! Un prieten îmi spusese că e un meci aranjat”

Cristi Balaj s-a retras din activitate în decembrie 2016 // FOTO: GSP
Cristi Balaj s-a retras din activitate în decembrie 2016 // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 13:20

Au trecut mai bine de doi ani de când Cristi Balaj, unul dintre cei mai importanți arbitri din ultimul deceniu, s-a retras din activitate. Azi, la emisiunea GSP LIVE, acesta a rememorat mai multe întâmplări inedite din carieră, recunoscând, printre altele, că a pariat la sugestia unui prieten care îi propusese„un meci aranjat”. 

// Vezi aici relatarea integrală a lui Cristi Balaj

„S-a întâmplat la începutul carierei mele, când pariurile nu erau interzise. Nu am pariat pe un meci al meu. Apoi, nu am mai pariat pentru că mi-am dat seama că nu mă pricep. Oricum, eu n-aș fi nimerit pariurile nici la meciurile pe care le arbitram eu. Mi se pare un hazard și nu întâmplător casele de pariuri au un profit foarte mare. 

Totuși, există persoane care falsifică rezultate. Nu-mi mai amintesc meciul, dar pariasem printr-un prieten care îmi spusese că un meci e aranjat. Acum aș putea să joc la pariuri, dar nu știu, nici măcar nu am cont”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea GSP Live

REGULAMENTUL INTERZICE CLAR ORICE TIP DE PARIURI

Conform Articolului 60, punctul 5 din regulamentul FRF, "fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA / UEFA / FRF / LPF / AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani și o penalitate sportivă de 300.000 de lei".

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO E corupt arbitrajul românesc? Cristi Balaj: „Ce s-ar întâmpla acum cu Iancu, Borcea, Ștefan, Copos sau Gigi Becali din alți ani?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1049909728512077
Autthitthus Sikwitit  •  25 Ianuarie 2019, 19:39

Eu ma risc si pariez ca Dinamo are mai multe sanse sa intre in Play-off decat Stea..... FCSB sa castige titlul... vai de mine CFR-ul darama tot ...e de neoprit... is FCSB-ist realist

1049909728512077
Autthitthus Sikwitit  •  25 Ianuarie 2019, 19:33

Eu ma risc si pariez...mai multe sanse are Dinamo sa intre in play-off decat

margelatu49
margelatu49  •  25 Ianuarie 2019, 18:18

Pai ce ai facut Cristinel?!Pai unde este integritatea, daca tu ai pariat in timp ce erai arbitru?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează