FOTBAL  »  Superliga  »  PATRONI DIN FOTBAL

GSP LIVE / VIDEO Cu ce finanțator de club s-a înțeles Iordănescu jr. cel mai bine » "Suna și la 3-4 dimineața"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 16:04

Edward Iordănescu a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre relațiile pe care le-a avut cu doi dintre patronii echipelor la care a antrenat. 


"Patronul de la ȚSKA Sofia avea un stil extraordinar de comunicare, de colaborare. Dacă era nemulțumit de ceva te suna și te întreba cum ești cu programul. Nu-ți impunea să vii la o întâlnire, te făcea să fii degajat.
Pregătea foarte bine terenul, îmi spunea că dacă vreau să vin la el la birou să bem o cafea. Niciodată nu începea cu lucrurile tehnice, apoi după ce își pregătea terenul începea să vorbească despre fotbal. Dacă era un jucător de care nu era mulțumit mă întreba ce variante aș avea pentru a-l înlocui. Îți sugera anumite lucruri, dar nu-ți impunea nimic.

Am lucrat și cu domnul Porumboiu la Vaslui, chiar dacă am fost secund. Au fost momente chiar haioase în relația cu dânsul. Am un respect deosebit. M-am simțit extraordinar. Suna și la 3-4 dimineața și vorbea cu o pasiune extraordinară despre fotbal. Îmi spunea «copile». Câteodată suna la 3-4 dimineața și mă întreba dacă dorm. Îmi spunea ce jucători nu-i plac. E adevărat că încerca să-și impună anumite idei, dar nu în sensul să vină în vestiar să se implice direct. Cu argumente solide și multă răbdare reușeai să-l scoți din acea idee", a spus Edward Iordănescu la GSP LIVE.

vEZI ȘI

GSP LIVE / VIDEO Mărturie sinceră a lui Edward Iordănescu: "Am jucat la pariuri și am făcut 5000 de euro la live"

GSP LIVE / VIDEO Edward Iordănescu a lucrat cu fotbalistul deghizat în arbitru pentru a truca meciuri: "Am fost șocat!"

GSP LIVE / VIDEO Edward Iordănescu îl dă de gol pe Gigi: "Becali m-a sunat să mă întrebe de jucători și înainte de meciul cu Dinamo"

GSP LIVE / VIDEO Cele două motive pentru care Edi Iordănescu a refuzat-o pe Dinamo: "E adevărat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează