FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

GSP LIVE // VIDEO Dan Nistor, comparat cu Ciprian Deac! Lucian Goian: „Scoate din joben niște pase pe care rar le vezi în Liga 1”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 10:23

Lucian Goian (36 de ani), fundaș la Chennaiyin FC, a urmărit din India derby-ul dintre FCSB și Dinamo, scor 1-1, și i-a lăudat pe Florinel Coman (21 de ani) și Dan Nistor (31 de ani). 

„Cred că egalul a fost echitabil. A fost un spectacol frumos și a fost într-adevăr un derby. Nivelul jocului s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Amândoi, în aceeași măsură, pot fi desemnați omul meciului. Coman este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul intern. Are calitate și a confirmat. Sunt mulți jucători care au calitate, dar care au avut oscilații. El este într-o creștere de formă. Ca răsplată i-a venit și convocarea la naționala mare.  

De partea cealaltă, Dan Nistor este motorul echipei Dinamo. Tot jocul depinde de el. Are atitudine de căpitan, știe să îi strângă pe băieți în jurul lui, dar are și calitate fotbalistică. Scoate din joben uneori niște pase pe care rar le mai vezi în campionatul nostru, poate doar la Cipri Deac”, a spus Lucian Goian, la GSP LIVE.  

Lucian Goian a jucat la Dinamo în perioada 2007-2010, când a bifat 69 de meciuri și a reușit să marcheze un gol. În total, în Liga 1, Goian a adunat 175 de meciuri și a înscris de șase ori. 

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Helmuth Duckadam își menține părerea: „Dacă jucătorii noștri sunt pregătiți optim, Nistor nu prinde loc de titular”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blahblahblah111
blahblahblah111  •  08 Octombrie 2019, 00:32

Goian a jucat la Dinamo incepand din 2004. Nici sa faceti un articol cu cele mai simple informatii nu sunteti in stare. Din cauza lui am pierdut un campionat in 2005 dupa o greseala uriasa intr-un meci cu rapid 2-2.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează