FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BUCUREȘTI

GSP LIVE / VIDEO Daniel Iftodi, amintiri cu Dragomir și Halagian: "Când am venit din cantonament s-au dat multe bagaje jos pentru a decola avionul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 12:23

Daniel Iftodi, omul care a jucat pentru Victoria București în sezonul 1988-1989, a vorbit despre cum era Dumitru Dragomir ca președinte al formației bucureștene. Fostul fotbalist a povestit în emisiunea GSP LIVE că a fost împrumutat de fostul șef de la LPF, dar și un episod amuzant de la venirea dintr-un cantonament.

"Înainte să ajung la Victoria am fost cazat la hotelul partidului din Bacău și a doua zi la 7 dimineața a venit președintele de la Bacău, m-a urcat în avion și m-a dus la Victoria București. Am stat o zi acolo și am plecat în Egipt în cantonament. Atunci era antrenor Halagian. Eram cu părul mare și m-a pus să mă tund.

Când am venit din Egipt s-au dat multe bagaje jos pentru că nu putea decola avionul. Erau multe peripeții pe timpul lui Ceaușescu. Eu când am plecat în Egipt n-aveam niciun dolar la mine și m-a împrumutat Dumitru Dragomir cu 100 de dolari. Nu i-am resituit banii până în ziua de azi", a declarat Iftodi la GSP LIVE.

4 titluri
de campion are Iftodi în cariera sa de jucător: 3 cu Steaua și 1 cu Dinamo

Vezi și: 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  09 Noiembrie 2018, 13:44

@Vlad Hartea vorbesti bine fără să știi...dar dacă ai știi?!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  09 Noiembrie 2018, 13:16

Avea Mitica bani, pentru ca in toata viata lui a facut o gramada de excrocherii in fotbalul romanesc !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează