Comentarii (5)

Izabela Iuliana Nazare  •  09 Decembrie 2019, 13:39

am impresia ca nistor se crede egal cu messi ! cine dracu a mai vazut ca un jucator incult ca nistor sa-si permita sa vorbeasca asa despre antrenori si mai ales de patronul clubului , care bun sau rau tine echipa in liga 1 ?dupa ce ca toata lumea a vazut ca au trantit meciul la sibiu mai are tupeul sa-si ceara banii ! te-ai saturat de dinamo ? si noi ne-am saturat de tine ,daca vrei sa pleci,pleaca dar sa nu mai vii in veci la dinamo !

Pierre Tzutzea  •  11 Decembrie 2019, 11:13

interesant este cine da verdicte. dragomir este tipul de smecher care joaca la multiple capete. tipul de parvenit clasic *** care din militean barbugiu a ajuns pe la fc scornicesti facea plecaciuni pe la postelnicu dar nu ezita cind putea sa ii aiba la mina. si stie multe pentru ca asa s-a descurcat in viata si a facut-o chiarfoarte bine. are omul bani hoteluri restaurante si este inca in... viata. sint sigur ca ii are la mina pe multi dar de aici si pina in a-i cere parrerea unui puscariabil este catastrofal pentru presa. sint multi altii care isi pot da cu parerea. sigur a bratu s-a referit la banii luati de jucatori avind salarii mari si neimplicarea lor in joc. ce au jucat la hermanstadt a fost ceva asemanator cu nationala si suedia sau echipa de handbal care si-a propus orice dar sa nu piarda de la unguroaice. penibili sportivi. dar cel mai bine bratu facea sa nu se lege de bani de alti probleme care nu-l privesc. vorbesti de fotbal si nu te bagi in bucatoaria echipei. asta da. asa ca intrebati-l pe dragomir si cind va fi marele cutremur si daca el va scapa. cumvor c reste nepotii lui si daca si-a platit taxele. imi este rusine de nerusinea acestui individ.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67  •  10 Decembrie 2019, 11:29

nistor,la astra giurgiu sunt 3 salarii restante,și au trecut pe primul loc,la tine e gura mare și minte puțină,din parte mea du-te mă, pe pârtie...

pote  •  09 Decembrie 2019, 17:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mihai Dragos Persoiu  •  09 Decembrie 2019, 15:54

67 de meciuri in 4 sezoane la Dinamo, atat are marele dinamovist bratu

Comentează