FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dumitru Dragomir, despre condamnarea cu executare primită în dosarul „RCS/RDS”: „Vor să se răzbune, de 14 ani mă țin doar în procese!”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 11:02

Dumitru Dragomir, 72 de ani, fostul președinte al LPF, a fost condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare cu executare în doarul RCS/RDS.

În această dimineață, la emisiunea GSP LIVE, Dragomir a dezvăluit că se simte nedreptățit de procurori și a explicat de ce nu a ajuns deloc în spatele gratiilor până acum. 

„Nu mă afectează cu nimic. E o aberație, o tâmpenie. Vor să se răzbune, de 14 ani mă țin doar în procese. Am avut gura mare și am spus de fiecare dată totul când am avut ceva de spus. Împotriva mea n-au fost probe, altfel mă curățau rău de tot. Am avut noroc de judecători corecți, care au studiat bine dosarele și au văzut că nu am nicio tangență în tâmpeniile scrise de procurorori.

Din exterior, toată lumea crede că ești vinovat. Eu sunt victimă colaterală aici. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu mi-e frică de acest proces, e cel mai ușor proces al meu. Sunt doar aberații!”, a spus Dragomir, la GSP Live. 

În ultimii ani, fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, a navigat spectaculos printre multiple dosare, scăpând de fiecare dată cu fața curată, chiar dacă primise inițial pedepse grele la instanțele nedefinitive. A fost achitat însă finalmente în trei spețe complicate: drepturile TV 2011-2014, sediul LPF și dezafilierea Craiovei. 

DOSARUL „Dragomir - RCS/RDS”: 

BANI DISIMULAȚI ÎN CONTRACTUL PENTRU SALONUL DE EVENIMENTE

Potrivit procurorilor, în perioada aprilie 2009 – mai 2011, Dumitru Dragomir ar fi pretins suma de 3,5 milioane de euro de la Ioan Bendei, administrator şi acţionar RCS/RDS, din care ar fi primit 3,1 milioane euro. 

Banii primiţi ar fi fost disimulaţi sub forma unor plăţi operate într-un contract de asociere în participaţiune, încheiat la 15 august 2009, pentru finanţarea unui local administrat de fiul lui Dragomir, "Crystal Palace Ballrooms". RCS/RDS câștigase licitația drepturilor TV pentru perioada 2008-2011.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Poveste halucinantă de la o partidă de poker Dragomir-Becali-Porumboiu: „Vă împărțiți banii mei?” » Reacție senzațională a lui Porumboiu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  31 Ianuarie 2019, 11:58

Speram sa ajungi la brutarie fiindca ai furat de-ai rupt!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează