FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE // VIDEO

GSP LIVE // VIDEO Dumitru Dragomir versus criticii de pe Facebook: „Fără să jignesc, aș vrea să știu ceva”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 12:26

Invitat joi la GSP Live, Dumitru Dragomir (72 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a răspuns criticilor venite din partea microbiștilor la secțiunea de comentarii a emisiunii. 

Dragomir a adoptat o poziție defensivă și s-a apărat în fața celor care îl acuzau că se numără printre personajele care au distrus fotbalul românesc:„Fără să-l jignesc, vreau să-i spun ceva. Să-mi zică ce am făcut rău! Eu am fost ales, nu am fost numit în funcții”. 

Dragomir a beneficiat și de câteva comentarii pozitive: „E bine că l-ați invitat, se vede înțelepciunea vârstei. S-a făcut mai deștept cu timpul, s-a adaptat perfect oricăror vremuri”. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Poveste halucinantă de la o partidă de poker Dragomir-Becali-Porumboiu: „Vă împărțiți banii mei?” » Reacție senzațională a lui Porumboiu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  01 Februarie 2019, 17:41

Ai fost ales de o clica de hoti,ca si tine!Ce frumos i-ai enumerat!!!!!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  31 Ianuarie 2019, 19:17

Noi nu venim la "brutărie"! Dar îți vom cânta de pe stadioane! Dacă eşti băiat cuminte o să ne vezi când te uiți la televizor!!! Ține-i şi lui Iliescu un loc!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  31 Ianuarie 2019, 19:14

Las'că-ți vor spune procurorii şi judecătorii, curioaso mică ce eşti! Abia aştept să te văd lăcrimând iar! Mai joci o partidă de table cu Gigel, mai scrii o carte, mai vin nepoții la bunelu' să-l vadă la vorbitor. O să-ți fie bine la brutărie, la vârsta matale...De data asta o să-ți aducă găini Ioanitoaia, că şi matale îi dădeai ca să scrie frumos!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează