LIGA 1  ·  VIITORUL - SEPSI 4-1

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Adrian Porumboiu, atac brutal: „Colțescu e dezechilibrat mental! E killer, execută comanda! Să i se recomande să stea la parter”

Marti, 26 Noiembrie 2019, 10:02

Adrian Porumboiu, fost arbitru, l-a criticat dur pe centralul Sebastian Colțescu, care a gafat de mai multe ori în meciul Viitorul - Sepsi 4-1.

Porumboiu a avut un derapaj și l-a jignit pe Colțescu, amintind de momentul în care a vrut să se sinucidă, în 2008, amenințând că se aruncă de la etaj.

„Arbitrajele lui Colțescu nu au loc în niciun colț de lume. E dezechilibrat mental. Nu poate să conducă meciul. El comite greșeli d-astea câte vrei. Nu e o eroare umană! E setat pe chestii d-astea.  

La primul gol al lui Sepsi e fault în atac. După aceea și-a dat seama că a greșit și a început să-i toace pe cei de la Sepsi. A doua eliminare e ceva.. Și după aceea dă și penalty. Nu poți da lovitură de pedeaspă la așa ceva. E o bâlbâială cu celălalt asistent, «Giungiuleac», sau cum îl cheamă (n.r. Radu Ghinguleac). Și el e renumit că are legătură cu chestiile subterane. N-avea cum să fie penalty. 

E în ADN-ul lui Colțescu. El are o satisfacție macabră în a schingiui echipe. Are talent! Dar ce să faci cu el? Îți bați joc... Când pune ochii pe echipă, ori o arde, ori nu dă nimic împotrivă. Ăsta e Colțescu. E croit pe asta. Nu există meci în care să nu greșească.  

Când neuronii lui, care nu cred că sunt prea dezvoltați, se duc într-un colț, i se pune pata pe o echipă. Poate va primi 2-3 etape de suspendare. E scandalos. Vassaras, chiar nu vezi? Că se vede și din Salonic sau de unde stai. 

El nu a gândit pe termen lung. Nu s-a gândit că Sepsi va juca etapa viitoare cu Craiova. Nu gândește așa lung, ci pe termen scurt. Nu-l suspectez de inteligență. Dacă vrei un arbitru killer, îl iei pe Colțescu. Execută comanda. E tipul de arbitru rachet. Are dereglări serioase.  

Probabil ar trebui să i se recomande să stea într-o clădire nu prea înaltă, dar să stea la parter... Dacă are momente d-astea, trebuie să fie și arbitru? Dacă a avut probleme, ce să fac? Să se facă bine, dar să nu facă terapie pe terenuri. Dacă a avut probleme, uite că mai are! Nu e zdravăn. Nu are nicio legătură cu arbitrajul”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

CITEȘTE ȘI: 

S-a resemnat Pep Guardiola? „N-ar fi prima dată în ultimii 100 de ani când acest club ratează campionatul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (8)

Tudor Petrascu  •  26 Noiembrie 2019, 14:50

Uneori ma intreb la ce bun sa ma mai uit la meciuri. Sa vad cum arbitrii ordoneaza clasamentul nu-mi face nicio placere. Arata tot mai mult ca sezoanele de dinainte de '89 in care partidul, armata si militia impuneau 'respect' arbitrilor si echipelor. Acum in loc de organe avem banii, cumetriile si umorile personale ale fluiericilor.

ray51  •  26 Noiembrie 2019, 12:58

Iac'asa!!! 'Tirurile' pe Sebastian ca la Podul Inalt. Si da-i si da-i pana o intelege si Salonicul...

Florin Costache  •  26 Noiembrie 2019, 12:31
Postat de Felix-daniel Pinga pe 26 Noiembrie 2019, 10:45

Ce fericit e nas-roșu

Neînțeles.

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1