LIGA 1  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Dorin Mudura, despre reîntâlnirea cu Ionel Ganea: „Am arbitrat un meci amical în care a jucat și el” + A mai pățit un incident similar

Ionel Ganea îl agresează pe Dorin Mudura
Ionel Ganea îl agresează pe Dorin Mudura

Miercuri, 19 Iunie 2019

Dorin Mudura, arbitrul agresat de către Ionel Ganea, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a rememorat incidentul din 2007.

Ionel Ganea, atunci atacantul lui ACS Poli Timișoara, a primit cartonașul roșu într-un meci cu Rapid, după un fault semnalizat de către asistentul Dorin Mudura. Fostul fotbalist l-a apucat atunci de față pe asistent și l-a lovit cu genunchiul, pentru a-l trânti la pământ. Ganea a primit 16 etape de suspendare, în urma acestei ieșiri nervoase.

 

 

 

„Eu nu îi port pică, a fost o reacție. Din păcate, se pot întâmpla și astfel de gesturi. Sigur că a fost deplasat.

Cu Ionel m-am întâlnit și după incident la LPF și acum doi ani la un turneu demonstrativ la Zalău. Chiar am arbitrat un meci amical în care a jucat și Ionel”, a spus Dorin Mudura, la GSP LIVE.

Totodată, fostul arbitru a dezvăluit că a mai trăit un incident similar, în ligile inferioare. Acesta a scăpat de furia fotbaliștilor și a spectatorilor, cu ajutorul Jandarmeriei.

„Eu am mai avut astfel de incidente pe plan județean. Am eliminat un jucător, am fost încojurat de toată echipa și un alt jucător, tot așa, m-a prins de gât, unul m-a lovit. Bineînțeles, am arătat cartonașul roșu și în momentul ăla au intrat și spectatorii pe teren. După vreo 25 de minute am reușit să ieșim cu mașina Jandarmeriei”, a mai spus Dorin Mudura.

VEZI ȘI:

OFICIAL Dinamo l-a transferat pe Florin Bejan, jucător crescut la FCSB! A patra mutare a verii rezolvată de „câini”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Acum a ieșit totul la iveală despre o prezentatoare tv de la noi și mafiotul Serghei Gorbunov! A fost arestată

Libertatea

Comentarii (1)

anastasiu  •  20 Iunie 2019, 11:38

Expresia fetei lui Ganea spune totul!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1