LIGA 1  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO „Fraierul” i-a devenit șef » Cum l-a „țepuit” „Magiun” Barbu pe Janos Bokor: „Du-te liniștit, am vorbit eu” :)

Marin „Magiun” Barbu
Marin „Magiun” Barbu

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 16:01

Janos Bakor a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a povestit momente spectaculoase din relația cu „Magiun” Barbu, fostul său antrenor, actualmente colaborator la Sepsi. 

 

 

„Am învățat de la domnul Barbu multe lucruri importante în fotbal. Îi sunt recunoscător. Era caterincă și la antrenament. Eu eram fraierul. Mă lua la «4 contra 2» în grupa lui și mă băga mereu la centru. Dacă greșea el, tot eu intram. După aia, antrenamentul era gata pentru mine. Eram obosit, aveam gâtul cât o girafă.

Acum a venit la grupele de juniori ale clubului și îi sunt eu șef, dar nu va simți asta niciodată. E o diferență de vârstă între noi și îl respect enorm”, a declarat Bokor la GSP Live

Țeapă à la „magiun”

Janos Bokor a fost „amăgit” de Marin Barbu în momentul înrolării în armată.

„Trebuia să plec într-un stagiu să fac armata. Pe vremea aia se mai făceau niște aranjamente cu Armata, dacă erai fotbalist Nea Marin mi-a zis «Du-te că e vorbit. Stai liniștit, te pune la Brașov».

Am ajuns acolo și-mi spune domnul de la birou  «Câmpulung Moldovenesc. Pardon, Câmpulung Muscel. Până la urmă mergeți la Curtea de Argeș, vânător de munte». Dacă nu l-am înjurat pe Nea Marin.

Am făcut armata pe bune, timp de 3 luni. Am bătut pas de defilare de mi-au sărit bocancii. Aveam unul 43 și unul 42. Eu purtam 41”, a povestit managerul lui Sepsi. 

„Am avut un prieten la Săcele. Fratele lui emigrase de mult timp în Canada. Avea contacte la Montreal Impact. În anii '90 și ceva era foarte scăzut acolo. I-am spus să mă rezolve .Am plecat la București dar nu mi-au dat viza”Janos Bokor

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Scandalul pariurilor în care au fost implicați Patrick Petre și Victor Râmniceanu, devoalat: „Fără să îi întreb vin și îmi spun”A fost un fotbalist muncitor, iar acasă un familist convins. După 12 ani de căsnicie, Cristi Chivu surprinde pe toată lumea: „Tot...„
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
UTA Arad - Turris Turnu Măgurele
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Cupa României
Poli Iași - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Bournemouth - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Mallorca - Levante
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
SPAL - Udinese
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Leganes
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Aston Villa - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Verona - Inter
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1