FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Gigi Becali are o nouă țintă de la FC Botoșani: „Mă gândesc serios dacă FCSB mai e o rampă pentru noi”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 11:57

Invitat la GSP Live, Valeriu Iftime a vorbit despre relația cu Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB are o nouă țintă din lotul moldovenilior, pe mijlocașul central Răzvan Oaidă (20 de ani). 

 

 

„Eu nu am vorbit cu domnul Becali din luna octombrie, când m-a întrebat despre Oaidă. Eu nu l-am sunat niciodată. Are un interes când mă sună. Dumnealui mă sună în interesul clubului.

Oaidă trebuie să revină după accidentare prima dată. Apoi încep să mă gândesc foarte serios dacă FCSB mai e o rampă de lansare pentru noi. Lui Fabbrini i-am zis nici să nu se gândească la asta. Nu e tentat”, a declarat Iftime la GSP Live

450.000 €este cota lui Răzvan Oaidă conform transfermarkt.de

3jucători a transferat FCSB de la FC Botoșani: Cătălin Golofca în sezonul 2017/2018, respectiv Mihai Roman și Olimpiu Moruțan în sezonul 2018/2019

Vezi și: 

Fotbalist suspectat de blat în meciul FCSB-ului chiar de patronul echipei! » „Mi-a zis «Nu mai spuneți asta, că îl omoară lumea pe stradă!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  09 Februarie 2019, 12:39
Postat de Dan Ionescu pe 06 Februarie 2019, 13:00

La Botosani nu-l mai baga nimeni in seama pe Hagi Tudose ,poate ii mai credeti voi minciunile la Bucuresti.Cert e ca Botosani nu va mai rezista mult in Liga 1 dupa plecarea lui Sfaiter.,omul adevarat care se pricepea si iubea fotbalul.Mai sunt 3-4 jucatori adusi de Sfaiter care pot fi vanduti si sa aduca bani .FCBT merge clar spre retrogradare daca vedem si planurile de viitor.Pleaca jucatori importanti pe bani multi,vin jucatori vai mama lor.Cert e ca bugetul e mai mare dar salariile jucatorilor sunt mai mici iar tranferurile jalnice.Se vorbeste de jucatori veniti de la Boca in realitate vine Trip,Diakite din Azerbadjian ,sau de prin Austria unul care n-a mai jucat de-un an.Sigura salvare a FCBT e sa preia echipa autoritatile locale si Sfaiter ,acu cand inca mai sunt bani din transferuri ,altfel FCBT pica ,daca nu anul asta la anul.

Bravo , uite un om care cumoaste adevarata fata a lui Eftimie asta...

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  09 Februarie 2019, 12:36
Postat de Vlad Hartea pe 06 Februarie 2019, 14:56

Fcsb nu mai este de mult nici-o rampa de lansare !! Nu mai joaca in Europa nici macar la nivel mediu, iar cei interesati de vreun jucator nu vin sa-i vada pe la Calarasi, Chiajna sau Voluntari ca sa vada niste meciuri modeste !! Becali viseaza cai verzi pe pereti !!

Steaua s-a calificat si anul trecut in Europa, a 13 calificare in ultimii 15 ani. Din care 4 in Champions League . Ba chiar a ajuns pana in Primavara Europeana. Numai cu banii incasati pe Chipciu ( 3.5 mil ) va cumpara Dinamo cu totul :)))))

581534618615543
Robert Ivan  •  07 Februarie 2019, 17:35
Postat de florar pe 06 Februarie 2019, 14:10

,,CFR Cluj continuă să facă spectacol pe piaţa transferurilor în această iarnă. După ce i-a prezentat oficial pe Mailat, Ţucudean şi pe Costache, gruparea din Gruia a bătut palma cu FC Botoşani pentru mijlocaşul Mihai Bordeianu (26 de ani). Cele două grupări au ajuns la un acord pentru transfer, iar suma pe care liderul Ligii 1 o va plăti se ridică la 100.000 de euro. Bordeianu va deveni astfel cel de-al patrulea jucător înregimentat de CFR în această iarnă, după Ţucudean, Costache şi Mailat,,....

Bordeianu este mai mereu veriga slaba din echipa de start a lui CFR Cluj . Suma de 100000 eur este prea mult pentru un jucator modest.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează