FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Întâmplare fabuloasă cu Adrian Neaga și un impresar în Rusia: „Erau tancuri și mitraliere lângă noi! L-am sunat din Rusia pe Becali și mi-a zis «Lasă-mă că am o partidă cu Sechelariu»”, Cum a căzut transferul

Adrian Neaga
Adrian Neaga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 16:04

Prezent la GSP LIVE, impresarul Dumitru Tudor a vorbit despre o întâmplare amuzantă, când a vrut să-l transfere pe Adrian Neaga în Rusia

Vezi în video ce a spus Dumitru Tudor despre aventura în Rusia și cum a ratat Gigi Becali să-l vândă pe Neaga

 

„„Am plecat cu Rică Neaga în Rusia, la Vladikavkaz. N-aveam niciun fel de minte, eram un tâmpit. Când am coborât din avion erau teancuri și mitraliere. Erau cecenii lângă graniță.

Am vorbit acolo de transfer. Unchiul celui care se ocupa de club era un fel de guvernator al statului. Ne-am înțeles pentru transfer și mi-a zis «Trebuie să mergem la 400 de kilometri de aici, că unchiul meu e la tratament. Ne-am urcat în niște jeep-uri. În față erau unii cu mitraliere, în spate la fel. Parcă eram în altă lume. Ăla statea într-un castel. Am vorbit despre bani și mi-a zis că ne dă acum jumătate și restul peste două săptămâni.

Am stat să-l sun pe patronul echipei. El venea de la Steaua. L-am sunat pe Gigi și s-a enervat «Bă, lăsă-mă în pace că am o partidă aici cu Sechelariu». Jucau table sau ceva. Le-am zis rușilor că patronul Stelei nu putea vorbi că e într-o ședință la Guvern. După câteva ore, îl sun iar pe Gigi și zice «Bine, fă actele și hai acasă». Am făcut actele, i-am dat lui Rică Neaga, am primit și eu niște bani, 10-20.000.

M-am dus la aeroport, am mers la București. Rică plecase la Moscova. Și i-am zis lui Gigi să trimitem actele ca să joace Rică. M-am dus la Becali la birou, îi dau actele. Și zice «Zi-le să-mi dea toți banii». Îi spun «Băi nebunule, nu am vorbit să primești jumătate și jumătate?» A zis că vrea toții într-o tranșă.

Am vorbit cu șeful clubului din Rusia și mi-a zis că vine în două zile la București, cu avion privat. A venit, am ajuns la Becali și când a intrat a început Gigi «Bă, ai banii? Hai dă-mi banii». Rusul a zis să plecăm și a anulat transferul. Așa că l-am dus pe Noureddine Ziyati”, a declarat Dumitru Tudor la GSP LIVE”, a declarat Dumitru Tudor la GSP LIVE.

Vezi și:

VIDEO Dezvăluire senzațională la GSP Live » Cum a pornit Ionuț Luțu „revoluția” în Craiova: „Oamenii au ieșit în oraș, s-au spart mașini, s-au spart vitrine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează