FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Dezvăluire senzațională la GSP Live » Cum a pornit Ionuț Luțu „revoluția” în Craiova: „Oamenii au ieșit în oraș, s-au spart mașini, s-au spart vitrine”

Ionuț Luțu, pe vremea când evolua la Universitatea Craiova // FOTO: Arhivă GSP
Ionuț Luțu, pe vremea când evolua la Universitatea Craiova // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 13:51

Un episod neștiut din cariera fostului fotbalist Ionuț Luțu, în prezent aghiotantul lui Gigi Becali, a fost relatat în această dimineață, la emisiunea GSP Live.

Dumitru „Ciorbă” Tudor, fost director sportiv la Universitatea Craiova, a rememorat cum nervii lui Luțu dintr-un meci pierdut cu Sportul Studențesc au declanșat o adevărată revoltă în Craiova. 

„Luțu e un câine credincios, un băiat cuminte. L-am ajutat mult pe Luțu,
dar l-am și bătut, când eram director sportiv la Universitatea Craiova. Din cauza lui a ieșit revoluție în Craiova! Jucam cu Sportul Studențesc și domnul Luțu a stat prima repriză doar cu bătăi și scandaluri, zici că nu avea astâmpăr. L-am luat la pauză și i-am zis: «te omor, stai la un loc, ne omoară lumea!»

În a doua repriză a continuat la fel, trei jucători de la noi, printre care și Luțu, au fost eliminați. S-a dus lumea în oraș, au spart oamenii mașini, au spart vitrine”, a relatat Dumitru „Ciorbă”, la emisiunea GSP Live din această dimineață. 

Vezi și: VIDEO Atac devastator la MM Stoica: „E un om pervers, e ca un șarpe. L-am căutat într-o noapte prin tot Bucureștiul, îl mâncam!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
fcu1948
fcu1948  •  24 Ianuarie 2019, 09:58
Postat de Gabi Sorin pe 23 Ianuarie 2019, 15:19

Pai fcu ce panalty uri sa aiba cu dina,piturca si baird in atac???Stiinta are cele mai mute penalty uri pentru ca ataca cel mai mult din liga 1,si trebuia sa aiba mai multe....dar au fost refuzate.

https://www.gds.ro/Sport/2010-02-22/„Catuse“+pentru+Augustus%21/ Uite, ma, deșteptule, încă un exemplu de penalty clar neacordat Universitatii Craiova.

fcu1948
fcu1948  •  24 Ianuarie 2019, 09:44
Postat de Gabi Sorin pe 23 Ianuarie 2019, 15:19

Pai fcu ce panalty uri sa aiba cu dina,piturca si baird in atac???Stiinta are cele mai mute penalty uri pentru ca ataca cel mai mult din liga 1,si trebuia sa aiba mai multe....dar au fost refuzate.

Uite de exemplu un meci Universitatea-CFR încheiat 0-0 când Știința a avut 2 penaltyuri clare neacordate de arbitrii. Dacă juca clona, s-ar fi dat imediat. https://m.youtube.com/watch?v=g9O138o5AE4 Sa-ți aduc aminte cum portarul lui Poli Iași l-a faultat pe FL. Costea in careu rupându-i ligamentele, iar arbitrul nu a dat nimic? https://m.youtube.com/watch?v=6dTfsl-uneU

fcu1948
fcu1948  •  24 Ianuarie 2019, 09:34
Postat de fabius_2014 pe 23 Ianuarie 2019, 15:16

Orice echipa de fotbal face Mititelu este "Universitatea Craiova cea adevarata" . Daca face mai multe echipe de fotbal, in acelasi timp, fiecare dintre ele este "Universitatea Craiova cea adevarata" si craiovenii sunt obligati sa le sustina. Ar fi necesar si frumos ca Mititelu sa nu-si cheltuiasca averea, ci sa finanteze toti craiovenii echipele lui Mititelu sau orice afacere face acesta. De ce toate astea ? Pentru ca Mititelu a distrus, pentru cativa ani, fotbalul in Craiova si acum incearca sa faca acelasi lucru. De construit, Mititelu nu construieste nimic, doar distruge. Din cate am vazut eu, cu doua exceptii, toate penaltyurile sunt justificate. Leagatura dintre Universitatea Craiova si un partid politic este facuta de fanii lui Mititelu . Cine a ajutat-o pe Olguta sa castige alegerile in Craiova ? Cine mergea la brat cu Olguta ? Raspuns corect, Mititelu.

Era vorba de ultimii 10 ani de activitate ai Universitatii Craiova, deci o perioada când Mititelu nu ajunsese încă patron. Dar ura voastră va împiedica sa va folosiți bruma de inteligenta pe care se presupune ca ați avea-o.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează