LIGA 1  ·  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Janos Bokor, fost colaborator al lui Eugen Neagoe, dezvăluie cum se comporta în ziua unui meci: „Bea 4-5 cafele și fuma mult”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Luni, 22 Iulie 2019

Eugen Neagoe, 51 de ani, se află la Spitalul Floreasca, după ce la meciul Dinamo - U Craiova 0-2 a fost dus la spital. Janos Bokor, fost conducător la Sepsi, a vorbit despre Eugen Neagoe, cel cu care a colaborat la formația din Sf. Gheorghe. 

 

„Când venea meciul, era sub stres. Bea multă cafea și fuma mult. L-am întrebat «Cum adică bei 4-5 cafele? E normal». Mi-a zis că e normal. M-am și mirat. E foarte cald și bea multe cafele. Dar el își cunoștea mai bine organismul. Eu nu puteam să-i impun restricții. Nu-i număram țigările, dar știu că fuma mult.

La Sepsi nu avea presiunea de la Dinamo. A lucrat normal. Probabil să stresul și presiunea l-au făcut să cedeze”, a spus Janos Bokor la GSP LIVE.

Citește și:

EXCLUSIV Am aflat ce scrie pe fișa de internare a lui Eugen Neagoe » „Dacă această tulburare se menține, pacientul poate muri”

 BREAKING NEWS: Parlamentul a eliminat toate pensiile speciale cu o singură excepție

Libertatea

Comentarii (2)

idi53  •  23 Iulie 2019, 09:28

Si atunci ce vina au suporterii lui Dinamo?

vendredi13  •  22 Iulie 2019, 23:53

Deci se risipește mitul că a fost stresat exclusiv pentru meciul cu Craiova. Oricum era pe cafele. Zi caniculară, apă nu bea... Deci, Prunea, pune biciul pe ei.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:30 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
19:00 Baschet M

U-BT Cluj-Napoca - Tsmoki Minsk

Digi 4
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Heidenheim

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Sandhausen

Digi 2
21:45 Fotbal, Cupa Ligii Angliei

Manchester City - Manchester United

Digi 1
Program TV complet

Liga 1