FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Janos Bokor, fost colaborator al lui Eugen Neagoe, dezvăluie cum se comporta în ziua unui meci: „Bea 4-5 cafele și fuma mult”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 12:53

Eugen Neagoe, 51 de ani, se află la Spitalul Floreasca, după ce la meciul Dinamo - U Craiova 0-2 a fost dus la spital. Janos Bokor, fost conducător la Sepsi, a vorbit despre Eugen Neagoe, cel cu care a colaborat la formația din Sf. Gheorghe. 

 

„Când venea meciul, era sub stres. Bea multă cafea și fuma mult. L-am întrebat «Cum adică bei 4-5 cafele? E normal». Mi-a zis că e normal. M-am și mirat. E foarte cald și bea multe cafele. Dar el își cunoștea mai bine organismul. Eu nu puteam să-i impun restricții. Nu-i număram țigările, dar știu că fuma mult.

La Sepsi nu avea presiunea de la Dinamo. A lucrat normal. Probabil să stresul și presiunea l-au făcut să cedeze”, a spus Janos Bokor la GSP LIVE.

Citește și:

EXCLUSIV Am aflat ce scrie pe fișa de internare a lui Eugen Neagoe » „Dacă această tulburare se menține, pacientul poate muri”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
idi53
idi53  •  23 Iulie 2019, 09:28

Si atunci ce vina au suporterii lui Dinamo?

vendredi13
vendredi13  •  22 Iulie 2019, 23:53

Deci se risipește mitul că a fost stresat exclusiv pentru meciul cu Craiova. Oricum era pe cafele. Zi caniculară, apă nu bea... Deci, Prunea, pune biciul pe ei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează