FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Janos Bokor și-a cerut scuze în fața lui Ioan Mărginean: „Și o soție indifelă se iartă o dată”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 15:44

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Janos Bokor, afirma că Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, „face parte din Cooperativa anilor 1400”. Astăzi, la GSP live, managerul lui Sepsi a recunoscut că regretă „porumbelul” scăpat.

 

 

„Sunt un om care nu se ascunde, își asumă lucrurile.După declarație am mers la Mediaș, m-am uitat în ochii dânsului și mi-am cerut scuze. Atât am putut face. I-am spus că și o soție infidelă se iartă o dată.

Mi-am cerut încă o dată scuze, chiar am regretat. Au fost vorbe care nu ar fi trebuit să iasă din gura mea. Am spus un lucru pe care nu trebuia să îl spun”, a declarat Bokor la GSP Live

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO / Șeful unui club din play-off, poveste de groază în direct: „I-am dat un pumn unui arbitru, l-am lăsat jos!” » Surpriză: cine e arbitrul agresat. „Nu-l iert!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează