FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

GSP LIVE // VIDEO Laurențiu Corbu, cel mai „șifonat” jucător din derby: „Uitam pe cine trebuie să iau în marcaj” + L-a mințit pe doctor că e bine

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 12:02

Laurențiu Corbu (25 de ani), fundașul lui Dinamo, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a vorbit despre derby-ul cu FCSB (scor 1-1) în care a avut de suferit din punct de vedere fizic. 

Un contact puternic cu Dennis Man, în minutul 22, i-a dat de furcă lui Corbu pe tot parcursul meciului. Acesta l-a mințit pe doctorul echipei că este bine, pentru că voia să ducă meciul la bun sfârșit.  

„A fost foarte dureros. Mi-a spart și nasul și ambele buze. Pe moment nu am știu ce s-a întâmplat, pur și simplu nu am mai văzut. Au urmat niște faze în care, probabil de la lovitură, uitam pe cine trebuie să iau în marcaj. Și când a nimerit Tănase bara, până să îl iau în marcaj m-am gândit câteva secunde pe cine am în marcaj. La pauză, îm vestiar, am fost destul de ok. Când am ieșit, parcă nu mai puteam să mai respir, mi-era totul mai greu. 

Nu am vrut să vorbesc cu medicul echipei. Știu riscurile, dar nu am vrut să mă scoată. A venit la mine și m-a întrebat cum sunt și i-am zis că sunt perfect și să mă lase în pace să mă concentrez. Cred că la trei faze am uitat pe cine trebuie să țin în marcaj. Nu știam unde să merg”, a spus Laurențiu Corbu, la GSP LIVE.  

Nici fostul jucător al lui Dinamo, Harlem Gnohere (31 de ani), nu l-a iertat în acest meci: „M-a călcat, am și acum urma de la crampoane pe gleznă. Eu chiar nu l-am atins la cea fază. Chiar i-am zis că nu știu de ce se văita tot el”.  

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Laurențiu Corbu, declarații șocante despre accidentare: „A trebuit să învăț să merg din nou. Îmi cădea părul de stres”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează