LIGA 1  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Laurențiu Roșu nu a vorbit niciodată cu Gigi Becali în mandatul avut la FCSB: „Nici nu vreau să mă gândesc, nu știu cum aș reacționa”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 11:38

Laurențiu Roșu (43 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Cvintuplul campion cu Steaua a vorbit despre imixtiunile lui Gigi Becali la echipă.

Laurențiu Roșu a fost secundul lui Costel Gâlcă la FCSB în 2014/2015. Patronul echipei, Gigi Becali, era închis. FCSB a cucerit toate trofeele puse în joc în acel sezon. 

„Nu e un lucru bun. Antrenorul trebuie să fie lăsat să își facă treaba. Când semnezi cu cineva, ai o resposabiltiate mare.

Eu niciodată nu am avut asemenea probleme. Am fost principal la UTA, acum la națioanala U18. Eu, din postura avută, nu m-am întâlnit cu asemenea situații. Nu e normal. Nici nu vreau să mă gândesc la asta. Nu știu cum aș reacționa.

Ca secund, cât timp am fost la Vaslui, Petrolul sau Steaua, nu m-am întâlnit cu așa ceva. Cu domnul Gigi Becali nu am vorbit în toată perioada aia. O singură dată a venit la echipă cât timp am fost acolo.
Nu am vorbit niciodată cu el, ca antrenor secund”, a declarat Roșu la GSP Live

5 titluriare Laurențiu Roșu ca jucător în tricoul celor de la FCS

Vezi și: 

OFICIAL Mihai Teja a fost demis de la FCSB! Anunțul făcut de clubLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
cneius  •  21 Mai 2019, 15:40

Frumos au fost scoase cuvinte din context ca sa sune mai incitant! Bravo.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1