Comentarii (248)
Cristian Tataru  •  13 Martie 2019, 14:57

Io una nu inteleg: aici pe GSP, e o linie cu logourile echipelor din divizia A, sau Liga 1, cum poftiti. Dai clic pe stema echipei tale si citesti articole despre ea. Punct. Ce cauta, in permanenta, strambe si comentarii de la o echipa din Liga 3??? Vedem la Viitorul articole despre Farul? Sau la CFR despre U Cluj? Sau la Astra Giurgiu despre Astra Ploiesti? Sa mai ziceti ca astea nu sunt fitile si soparle bagate de slugile noii cooperative! Ca sa nu mai vorbesc ca orice pretext e bun ca sa bage un articol cu si despre Jiji Becali. Ca pe vremuri: in rolul haiducului - Jiji, in rolul calului - Jiji, in rolul lui Jiji - GSP. Bravo tovarasi!

Malus Dacus  •  13 Martie 2019, 14:14

...pe timpul lui Ajîcă, Știința ajusese sa joace pe piept cu sponsori "Moara Malu Mare" sau semintele "Suleyman". Bine ca am scapat de bufon. Gsp, noi suntem acolo, multi, pe Oblemenco. Ne scuzati ca am renascut. Forza Stiinta!...

Malus Dacus  •  13 Martie 2019, 12:01

...400, aia de zici c-ati fost recent in nush ce comuna, sunteti toti. La Severin nu va adunati 30. Pasiunea e pe Oblemenco. Forza Stiinta!...

fabius_2014  •  14 Martie 2019, 09:17
Postat de fcu1948 pe 13 Martie 2019, 23:40

Din contra, vi se potrivește precum o mănușa. Ați trădat iubirea de o viata, adică pe Univ. Craiova (a nu se confunda cu Mititelu) pentru o himera. Ținem cu echipa noastră și la bine și la greu - sunt primele versuri din melodia Cântec pentru Oltenia. Le-ați golit de conținut și de semnificație.

Desi ai coborat nivelul discutiei intr-o zona inaccesibila mie, am sa incerc sa te ajut si am sa-ti explic , pe intelesul tau, expresia "imi place trădarea, dar urăsc pe trădători". Personajul care rosteste expresia este beneficiarul tradarii, nu este cel care tradeaza , asa cum crezi tu. Citeste si te vei lamuri "Vieţi paralele"( Plutarh). Este logic ca iti place cand beneficiezi de tradarea cuiva, dar il dispretuiesti pe tradator. Dupa logica ta, total gresita, cel care tradeaza se uraste pe sine. In final, pentru ca ai jignit toti partenerii de dialog, cu pareri diferite de a ta, din momentul de fata ai ignore si de la mine.

Malus Dacus  •  13 Martie 2019, 14:45
Postat de robotucigas pe 13 Martie 2019, 14:23

Care știința omule. Tu ști cum se numește? Era FC universitatea Craiova. Simplu fără adaosuri, Craiova sunt toate echipele acuma. Țineți și cu una, și cealaltă. Toate sunt umpluturi, iar Știința a murit, adică a fost ucisă de al vostru patron

...UNSR Craiova - Stiinta Craiova - Universitatea Craiova. Te depaseste subiectul, stai in banca ta...

fan_stiinta  •  13 Martie 2019, 13:21
Postat de Narcis Voinea pe 13 Martie 2019, 13:13

Nu sunt impartial pentru ca am batut multe coclauri in liga a IV-a. Mititelu e mai urat si mai injurat de suporteri decat orice alt personaj asa ca ,,sclavii lui Mititelu" n-are acoperire reala. Toti ne-am dori alt patron dar n-a fost sa fie..... Am fost insa si la meciul cu Suedia unde s-a vazut ce inseamna Peluza Sud..........Vorba multa saracia omului...... P.S E musai sa stati ascunsi dupa niste poze de profil pe care le folositi numai ocazional pentru trivialitati?

iti dai seama ce ai facut tu... Ai batut coclaurile din liga a 4-a pentru o echipa infiintata in 2017... WOW! Si da, ai dreptate legat de meciul cu Suedia de pe stadionul Ion Oblemenco. Chiar s-au vazut urmarile faptului ca salbaticii din peluza 97 au fost pe stadion. A fost necesara inlocuirea a peste 100 de scaune rupte de taranii de prin comunele din Dolj care s-au aciuat prin peluza 97. :)))

Andrei Popescu  •  13 Martie 2019, 12:44

Du-te plimba ursu puscas.. ramaneti acolo in liga 3-a cu mititeii vostrii.

fabius_2014  •  13 Martie 2019, 12:43
Postat de Daniel Surugiu pe 13 Martie 2019, 12:27

Ma baieti voi aveti mintea scurta ma. Hai sa va reamintesc, CSU a fost infiintata de PSD si e tinuta in viata tot de PSD ! Va mai reamintesc, ca aceasta clona nu a jucat decat in Liga 2 :) N-a luat-o ca Rapid-ul din liga 4 de exemplu. Esti insurat cu una Ioana care e frumoasa foc, vine PSD si iti aduce una urata rau pe care o cheama tot Ioana, iar acum aia e nevasta-ta doar pt ca o cheama Ioana ? Nici macar n-o chema asa, tot PSD i-a schimbat numele. Nu stim daca echipa din liga 3 este adevarata U Craiova, insa stim sigur ca aia din prima liga NU E ! PS: Nu sunt fan Craiova. Sunt fan ANTI-ABUZURI in Romania. Si sunt roman !

Esti dezinformat, dar iti dai cu parerea. PSD-ul a vrut sa faca echipa cu Mititelu, dar acesta a dorit si finantare de la primarie asa ca proiectul acela a picat . Ulterior s-a apelat la alti finantatori pentru a face echipa. Poate imi dai exemplu cum tine in viata PSD-ul Universitatea Craiova . Vorbesti din auzite, dar nedovedite. Primaria nu da un leu clubului Universitatea Craiova, dar voi sustineti ca echipa este finantata de autoritatile locale. Esti un exemplu de manipulat care se crede cu mintea lunga si isi formeaza ideile pe ce spune unul sau altul, in loc sa citesti pentru a te informa corect.

mobutu  •  13 Martie 2019, 12:07

echipa familiei mititelu marin adrian junior gigi liliana gabriela claudiu george etc..., 10 mii pe "Ion Oblemenco"???? Pai, intai sa-si plateasca familia enumerata de mine mai sus datoriile la Comunitate si apoi mai discutam....hahhahaaaaaaaaaaa...mori de ras !!

suporterucv  •  13 Martie 2019, 17:08

Unica UNIVERSITATEA Craiova este in liga 1. Asa au decis instantele acestei tari. Restu-s resturi si macaneli cu frustrari !!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 25
Comentează