GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Marile regrete ale carierei lui Costin Curelea: "Cum ar fi fost să joc acolo?" » Telefonul incredibil primit de la Porumboiu + cum l-a dezamăgit Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 11:57

Fostul atacant Costin Curelea, 34 de ani, a făcut astăzi mai multe dezvăluiri din cariera impresionantă pe care a avut-o în România. Acesta a vorbit și despre marile regrete ale carierei și ofertele de la granzii Ligii 1 care nu s-au mai concretizat. 

VIDEO cu analiza lui Curelea despre propria-i carieră și transferurile ratate

"Am fost și 101% la Rapid. Jucătorii află ultimii de negocieri, acestea se purtau între conducători. Te realizai dacă plecai de la Sportul cu un conducător ca Vasile Șiman!

Mi-aș fi dorit să ajung la altă echipă. Cum o fi fost să joc în Champions League!? Rămân cu regretul că aș fi putut face mai mult la o vârstă fragedă, când eram la potențial maxim", a spus Curelea.

Ulterior, fostul fotbalist a dezvăluit pe larg cum a picat transferul său la FC Vaslui din 2012. 

"Domnul Porumboiu suna și spunea că avea nevoie de jucători să o bată pe Inter. Am fost acolo o săptămână, trebuia să facem actele, dar cei de acolo și-au dat seama că nu pot să mai treacă decât un jucător pe lista UEFA.

Până la urmă, a trebuit să se aleagă între mine și Dacian Varga. A rămas el, dar și el a regretat acest lucru. Șumudică (n.r - antrenor la Vaslui în acea perioadă) nu ne-a susținut deloc, așa am avut impresia. Nu ne voia pe niciunul", a spus Curelea, la GSP LIVE. 

Curelea a evoluat de-a lungul carierei pentru Sportul Stundețesc, Dinamo Minsk, CS U Craiova, FC Voluntari și Academica Clinceni. Perioada petrecută la Sportul a fost extrem de prolifică: în 10 ani, cât timp a jucat în "Regie", a reușit 82 de goluri în 254 de meciuri.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO S-a aflat! Ce influențe are Becali la clubul din Liga a 2-a pe care îl conduce din umbră: "E rar întâlnit"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează