FOTBAL  »  LIGA 1  »  CARIERĂ

GSP LIVE / VIDEO Mărturia lui Marica » De ce a dat atât de puține goluri în carieră: "Neamțul e încrezător, românul e cu capul plecat"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 15:49

Fostul atacant Ciprian Marica (33 de ani) a mărturisit în emisiunea GSP LIVE de ce la echipele de club pentru care a evoluat a avut o medie mică de goluri marcate: aproximativ 1 gol la 5 meciuri.

”E adevărat că n-am avut constanță foarte mare la echipele de club. Am plecat cu un handicap în străinătate. Am ajuns la Șahtior unde nea Mircea mă folosea în partea stângă. Când am ajuns în Germania, unde am cunoscut fotbalul de cea mai înaltă performanță, m-am lovit de un zid.

Eram obișnuit cu mentalitatea noastră, capul plecat sabia nu-l taie, eram obișnuit să-i las pe alții să vorbească despre mine, nu să vorbesc eu despre mine. Stând mereu cu capul plecat mi-a cauzat. Nu aveam încredere în mine, eram foarte ușor de destabilizat. Poate și acest fapt m-a tras foarte mult în jos. Neamțul e mereu încrezător. Românul pleacă mereu capul, noi facem o tragedie din înfrângeri”, a declarat Marica la GSP LIVE.

25 de goluri a marcat Marica la echipa națională

Cariera lui Marica

Ciprian Marica a jucat de-a lungul carierei pentru Dinamo, Șahtior Donețk, VfB Stuttgart, Schalke 04, Getafe, Konyaspor și FCSB.

Dinamo - 23 meciuri în campionat și 4 goluri
Șahtior - 74 de meciuri în campionat și 17 goluri
VfB Stuttgart - 92 de meciuri în campionat și 19 goluri
Schalke 04 - 34 de meciuri în campionat și 5 goluri
Getafe - 27 de meciuri în campionat și 6 goluri
Konyaspor - 7 meciuri în campionat și 1 gol
FCSB - 7 meciuri în campionat și 0 goluri

Vezi și:

Playtech: BOMBĂ! Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă. Liviu Dragnea parcă a presimțit ceva


Comentarii (2)
chromophobia
chromophobia  •  06 Noiembrie 2018, 18:41

In 10 ani,si portarul Chilavert a marcat mai multe goluri ca Marica.Atata il promovati pe asta care isi casca ochii si vorbeste pe nas...

165691544187089
Iacob Constantin  •  06 Noiembrie 2018, 17:18

A jucat cumva fundas central ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează