FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE / VIDEO Prunea, despre situația de la Dinamo: "Ar fi o mare rușine" + Critică ce se întâmplă la fostul club: "E pus politic acolo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 10:59

Florin Prunea (50 de ani) a comentat la emisiunea GSP LIVE situația în care se află în acest moment Dinamo, echipa de pe locul 10 din Liga 1.


" Mircea Rednic încearcă să redreseze echipa. Situația nu e nouă la Dinamo. Al doilea an fără play-off cred că ar fi o mare rușine pentru un club de talia lui Dinamo
", a declarat Prunea la GSP LIVE.

Fostul președinte de la Poli Iași, Florin Prunea, critică de asemenea situația de la Poli Iași, formație care stă pe un butoi cu pulbere după cearta dintre primarul Mihai Chirica și investitorul Horia Sabo.

"Adrian Ambrosie e pus politic la Iași. Cei care conduc acum Iașiul l-au pus pe Ambrosie acolo. Domnul Chirica decide tot la Iași. Ambrosie trebuie să înțeleagă că nu poate conduce pe banii altora. Am înțeles că Ambrosie are drept de semnătură. El achită salariile pe banii investitorului. Eu, în locul investitorului, n-aș mai băga un leu în club. Dacă domnul Sabo părăsește echipa, aceasta rămâne fără finanțare", a adăugat Prunea.

Citește și: EXCLUSIV Primarul Iașiului intră cu talpa înainte în scandalul de la club: "Nu vreau să-l văd. Îl luam și-l aruncam în Țara Moților!"

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează