FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

GSP LIVE // VIDEO Reacție dură din partea lui Sepsi după acuzele lui Bancu: „Cum e și el, domnul Bancu spune bancuri”

Nicusor Bancu
Nicusor Bancu

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 13:35

Janos Bokor, directorul sportiv al celor de la Sepsi, a avut o replică dură pentru Nicușor Bancu, mijlocașul de 26 de ani de la CSU Craiova, care a făcut aluzii de blat la meciul CFR Cluj - Sepsi 3-1.

Vezi în video reacția lui Bokor după acuzele lui Bancu

 

 

„Din păcate am început cu prostii în legătură cu CFR și Sepsi. Noi ne-am dus acolo să jucăm un fotbal bun. Noi nu avem nicio treabă cu astfel de lucruri. Am dorit să plecăm cu cele trei puncte, dar nu am reușit. Nu putem în acest moment să ne comparăm cu CFR Cluj.

Nu trebuie să ieși și să spui astfel de lucruri. Nu știi ce e in clubul nostru. Nu vom fi niciodată acea echipă la care s-a gândit domnul Bancu. Dar cum e și el, domnul Bancu spune bancuri. Ăsta a fost un banc din partea lui. E ceva inimaginabil ca un jucător să insinueze așa ceva și să spună că vom muri pe teren contra Craiovei.

Trebuie să vezi și valoarea echipei noastre. Domnului Bancu îi urez baftă multă. Să fie atent că vin meciuri importante pentru la echipa națională și să joace bine. Să lase aceste declarații că nu este bine ce face”, a declarat Janos Bokor la GSP LIVE.

„Îşi vor da viaţa cu noi, ţinând cont de mai multe... Nu vreau să mai zic. Ei îşi vor da viaţa, pentru că aşa se întâmplă când joacă cu noi şi cu celelalte echipe. Când au jucat cu CFR, nu au putut să facă nimic. Acum sper să nu facă nimic nici cu noi şi să câştigăm” Nicușor Bancu

Vezi și:

VIDEO Semnal de alarmă din interiorul clubului: „Suferim din punct de vedere fizic. La Junior Morais și Romario Benzar avem probleme”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
1917554465234186
Silviu Nick  •  14 Martie 2019, 18:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1917554465234186
Silviu Nick  •  14 Martie 2019, 13:47

De ziua micului stat ungar Craiova va învinge echipa comunei Sf. Gheorghe.

ipsilante
ipsilante  •  13 Martie 2019, 13:29

Gura pacatosului, adevar graieste, chiar daca unii se mai supara, pentru ca au fost desconspirati. Bancu a spus ce a vazut el, si toata lumea... cu ochi! Chiorii, nativi sau de ocazie, categoric nu au sesizat nimic. Deh, pacate omenesti! Vad atatia revoltati, pana peste poate; adevarate fete mari, ce mai… De parca nu toate editiile de campionat au fost mascarite si pe dunga! Fara dovezi, insa, avem doar hoti "cinstiti" si revoltati. Dar, peste ani, mai aparare cate un "Becali", care recunoaste ca i s-a oferit sa castige cu X, sau cu Y si… a refuzat. Nu stiu Sepsi, dar despre CFR nu as baga mana in foc, ca ar fi asa neprihanit… Si ca ei, multi altii. Asta este, din pacate, realitatea, greu de dovedit dar, usor de observant, daca posezi niscaiva creier sub freza. Deci, obsevatia lui Bancu, a enervat dar evidentiaza o realitate din fotbalul romanesc: BISERICUTELE! Faza de dupa COOPERATIVA! Cere-ti scuze Bancu! Deranjezi prea tare! FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează