FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Rivalitățile vechi nu se uită » A șters pe jos cu Dinamo: "Nu m-aș supăra dacă retrogradează, nu-mi strică somnul faptul că îi merge prost"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 16:31

Sorin Cârțu, 63 de ani, a vorbit azi, la GSP LIVE, despre situația dezastruoasă în care a ajuns Dinamo. Totuși, legendarul atacant al Științei nu e deloc afectat de colapsul în care a ajuns echipa atât de hulită de suflarea olteană. 

VIDEO cu declarațiile lui Cârțu despre Dinamo

"E rușinos tot ce e acolo. După mine, se pot duce și în Divizia B, nu m-aș supăra. Nu-mi strică somnul sau masa de Crăciun faptul că le merge lor prost. Dacă te cheamă Dinamo nu înseamnă neapărat că trebuie să fii o echipă puternică.

Compartimentul defensiv e incredibil. (...) Vorba lui Cornel Dinu, Katsikas aleargă mai lent decât tramvaiul. E imobil, zici că dă cu muchia când respinge mingea cu capul", a spus Cârțu, la GSP LIVE

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Un fost antrenor de la FCSB rupe tăcerea: "Pierd titlul de ani de zile din cauza intervențiilor lui Becali"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
terminator_1
terminator_1  •  28 Decembrie 2018, 01:04
Postat de bazileon pe 27 Decembrie 2018, 14:25

De Cartu - fotbalist mare - ne arde noua?

Cartu valorează cat toată istoria ,,fabuloasă" a celor de la ,,doar ham hau miau"....

1621544878110915
Ionel Alecu  •  27 Decembrie 2018, 18:11

vesnica rezerva cartu , vorbeste dar nu gandeste si stim cu totii de ce ...pentru ca nu a avut cu ce , 1995 an de referinta in favoarea spuselor noastre .

lionforever
lionforever  •  27 Decembrie 2018, 15:30
Postat de conasu_boeru pe 26 Decembrie 2018, 22:17

Sorin Cîrțu ?! Un -eg ca jucător , ”0” ca antrenor, o scu-sură ca om , un a_alfabet! Numai dacă luăm în calcul cât s-a gudurat pe lângă Mititelu și zicea mereu că noua echipă din Craiova e...” o făcătură” , iar ca un nimic ce e, a sărit gardul la clonă !!!

Cartu nu s-a gudurat niciodată pe langa mititelu ci dimpotriva a fost un aprig contestatar al "eminentei cenusii" el a spus celebra fraza "mititelu are capul cât damigeana si mintea cât dopul " ceea ce este si 100% adevarat.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează