FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Un fost antrenor de la FCSB rupe tăcerea: "Pierd titlul de ani de zile din cauza intervențiilor lui Becali"

Sorin Cârțu și Becali, pe vremea când au colaborat la FCSB în 2011 / Sursă FOTO: Arhivă GSP
Sorin Cârțu și Becali, pe vremea când au colaborat la FCSB în 2011 / Sursă FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 15:45

În această dimineață, la emisiunea GSP LIVE, Sorin Cârțu, 63 de ani, a declarat că îl consideră vinovat pe Gigi Becali pentru faptul că FCSB a ratat ultimele trei titluri din Liga 1. 

VIDEO cu momentul în care Cârțu vorbește despre Gigi Becali:

"Lui Becali îi convine cu Dică. E un antrenor cu calitate, are niște principii, dar e puțin subapreciat din cauza intervențiilor patronului. Poziția oricărui antrenor de la Steaua va fi un prejudiciu din această cauză. 

De asta pierd titlul de ani de zile, din cauza intervențiilor lui Becali. Lui îi mai ies niște declarații pe care le spune, dar e prea puțin", a spus Cârțu.

Antrenor la FCSB pentru o scurtă perioadă în 2011, Cârțu a rememorat relația pe care o avea cu Gigi Becali. 

"Eu am fost acolo în 2011. Eram la 11 puncte sub Oțelul Galați, iar obiectivul era să câștigăm campionatul. Mi-am asumat obiectivul. Becali nu mi-a spus atunci să jucăm cu X sau cu Y. Am avut cu el o relație destul de bună.

Nu ne mai consultăm în prezent. Am avut o perioadă în care mai discutam, dar parcă s-a supărat pe mine pentru intervențiile pe care le-am avut la televizor", a spus Sorin Cârțu, la GSP LIVE.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Cariera lui Sorin Cârțu, influențată de o afecțiune nemiloasă cu care s-a luptat 15 ani: "M-a dat în spate această boală"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  22 Decembrie 2018, 06:34

vorbeste si vorbeste, fara noima uneori, tv-urile il baga in seama , , face audienta !!! FACE DOAR RAU ECHIPEI !!! vede totul ca razboinic al luminii si mare credincios !!! totul,ca sa castige din vanzari de jucatori ! in rest paralel cu fotbalul !!!

rjka
rjka  •  21 Decembrie 2018, 20:22

Tocmai de-aia al iubesc becalioti pe jiji tocmai pentru ca se baga peste antrenor și distruge tot in mintea lor care ar mai fi interesul de a merge pe stadion dacă nu ar fi jij zero fără can canul lui nu ar mai veni susținători de finanțator la meci samantaromanelistul becaliot vine la meci doar pentru patron atât .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează