FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Robert Ilyeș, lecție de DEVOTAMENT: „Am avut ofertă de la Steaua, dar dacă ești rapidist, ești rapidist!”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 16:58

Robert Ilyeș, 45 de ani, a dezvăluit azi, la emisiunea GSP Live, că a fost ofertat de FCSB, în 2004, în momentul în care evolua pentru Rapid. Fostul fundaș, perceput ca un mare rapidist, a oferit o adevărată lecție de devorament în dialogul pe care l-a avut cu Costin Ștucan, moderatorul emisiunii. 

„Am avut ofertă de la Steaua, dar am transmis prin impresar că nu mă interesează. Dacă ești rapidist, ești rapidist! Sunt unii care joacă pentru bani și alții care joacă doar cu sufletul. Oferta de acolo a venit când eram de doi ani și jumătate la Rapid, până să vină Răzvan Lucescu. În interior, când simți ceva, nu poți să trădezi”, a declarat Ilyeș, la emisiunea GSP Live.  

Robert Ilyeș a evoluat pentru Rapid între 2002 și 2005, perioadă în care a acumulat 26 de goluri în 103 apariții oficiale. 

Ilyeș a evoluat de-a lungul carierei pentru Foresta Fălticeni, Astra Ploiești, Rapid, Khazar Lankaran, FC Brașov, FCM Târgu Mureș și AFK Csikzereda Miercurea Ciuc. Fostul mijlocaș a jucat 365 de meciuri în Liga 1, reușind să înscrie de 71 ori. 

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Robert Ilyeș, întâmplări HALUCINANTE cu huliganii Rapidului: „Era cu bâta de baseball în mână, tremurau chiloții pe mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
octavianus
octavianus  •  20 August 2019, 14:04
Postat de bibi_jupanul pe 19 August 2019, 17:42

Rupt in dos la 45 de ani, cu Rapid in suflet :)))

dupa "nume" si comentariu este clar cam la ce nivel esti si ce cont ai in banca.....daca ai... Robert sunt convins ca are tot ce-i trebuie si mai are ceva, o cariera, un nume si RESPECTUL pe viata al rapidistilor, mereu a dat totul pe teren, un luptator si un caracter deosebit. Mult succes in cariera Robert, nu ai cum sa nu reusesti cu atitudinea ta de invingator ! Pacat ca Rapid nu a avut mai multi jucatori asa inimosi ca tine. FZR ! si Doamne ajuta !

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  19 August 2019, 23:59

Respect Robert , mult succes in cariera de antrenor !

xxrapi
xxrapi  •  19 August 2019, 21:38

Doresc aceasta dragoste pentru culorile clubului (pentru care palpitati/jucati) TUTUROR! Despre ceilalti cu '"rupt in dos " si alte alea ,ca veni vorba , ceva cu "kiss my...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează