FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

GSP LIVE / VIDEO Scandalul de la Iași continuă » Președintele îl acuză pe Horia Sabo: „Are 16 procese pentru înșelăciune”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 13:09

 Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași, continuă războiul cu Horia Sabo, cel care venise în Moldova din postura de investitor. Cei doi au intrat în direct la GSP LIVE.


„Domnul Sabo a venit cu diverse lucruri la noi și ne-a spus că domnul Badea îl va susține. Ulterior, domnul Badea a negat implicarea lui. Apoi, domnul Sabo ne-a arătat un extras de cont unde avea 20 de milioane de lei și ne-a spus că oricând e gata să investească în echipă.

Am mai primit o informație importantă zilele acestea, că domnul Horia Sabo are 8 procese ca persoană fizică și alte 16 în care sunt implicate firme. Are procese civile de înșelăciune. A înșelat oameni, n-a dat banii la oameni. Sunt procese câștigate de oameni. Am verificat informația și se pare că e adevărată”, a declarat Adrian Ambrosie la GSP LIVE.

Horia Sabo a reacționat imediat: „Dacă tema sunt banii, vreau să spun că clubul în acest moment are aceleași datorii pe care le-am preluat eu. În cele 6 luni cât a funcționat sub managamentul meu n-au existat întârzieri. Am plătit datoriile anterioare. Unde e problema? Dacă cineva își imagina că putem să funcționăm într-o asemenea situație... Ei credeau că pot conduce pe banii mei. Nu puteam să-mi asum eu un act de finanțare pe un lucru care nu era al meu”.

Citește și:

S-au faultat singuri! O echipă din Liga 1 a făcut memoriu împotriva propriului angajat » Decizia FRF: AMENDĂ pentru club :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează