FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Șeful lui Contra, declarație aiuritoare în direct, după ce Becali l-a umilit din nou pe Dică: "Da, un cal de rasă poate lua titlul în Liga 1"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 10:23

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică și i-a jignit și pe foștii antrenori steliști care n-au luat titlul în Ghencea, spunând că "echipa ar câștiga campionatul și cu un cal pe bancă". 

Într-o intervenție telefonică avută azi în cadrul emisiunii GSP LIVE, Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a FRF, nu a părut prea deranjat de afirmațiile finanțatorului stelist.

"Gigi a spus-o în glumă. Glume poți să faci, nu putem fi atât de drastici. Nu cred că se poate câștiga campionatul cu un cal, poate doar cu un cal de rasă, care poate să aibă înclinații spre meseria asta", a spus Stoichiță, în direct la GSP Live. 

După ce moderatorul Costin Ștucan a insistat asupra neregulilor din declarația lui Becali, Stoichiță a promis că afirmația latifundiarului va fi dezbătută în următoarea ședință a comisiei tehnice. 

"Voi introduce pe ordinea de zi la următoare ședință a Comisiei Tehnice acest lucru, dar nu uitați că Gigi a glumit. Această glumă va atrage poziția Comisiei și vom lua o poziție pentru aceste declarații care nu-și au locul", a mai spus Stoichiță. 

"Dacă merit, câștig campionatul și dacă pun un cal antrenor. Dacă nu merit, nu câștig. Înseamnă că am avut păcate" Gigi Becali, într-o declarație oferită luni

Vezi și: Și caii se pricep mai bine decât Lăcătuș! » Lista lungă cu antrenorii FCSB pe care Becali i-a jignit cu ultima declarație

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
braveheartro
braveheartro  •  31 Octombrie 2018, 09:11

Cât de l.i.n.g.ă.u. a ajuns și Stoichiță. Un antrenor mediocru și un caracter de s***u.g.ă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  30 Octombrie 2018, 18:37

Cum sa pui un cal langa mmi ,daca-i face ceva!!!!!!!!!!!!!!!!

marius.bxl
marius.bxl  •  30 Octombrie 2018, 16:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează