FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Și caii se pricep mai bine decât Lăcătuș! » Lista lungă cu antrenorii FCSB pe care Becali i-a jignit cu ultima declarație

Articol de , , - Publicat marti, 30 octombrie 2018 09:34

"Sunt mai nepricepuți decât caii". Asta crede Gigi Becali despre antrenorii care n-au câștigat campionatul cu FCSB. Hagi, Pițurcă, Stoichiță, Ilie Dumitrescu se mai află pe lista celor care n-au luat titlul la un club la care e mai greu să ratezi decât să câștigi, potrivit patronului. 

Becali a ajuns la concluzia că n-are rost să-l înlocuiască pe Dică, deși echipa lui e doar a doua în clasament la sfârșitul turului.

Finalul sezonului va fi victorios, e convins Gigi, datorită investițiilor cu care a creat un lot redutabil și grație divinității care-l propulsează spre vârf: "Dumnezeu mă ajută dacă merit, El îmi dă după inima mea. Dică și MM pot să facă păcate, Dumnezeu mă judecă doar pe mine, ca stăpân".

Patronul a explicat la ProX de ce nu se mai gândește la schimbarea lui Dică: "Și dacă pun un cal antrenor câștig campionatul, dacă vrea Dumnezeu!".

Rezultă o listă lungă cu antrenori mai nepricepuți la fotbal decât sunt caii: Pițurcă, Stoichiță, Hagi, Pedrazzini, Lăcătuș, Dorinel Munteanu, Bergodi, Ilie Dumitrescu, Rony Levi, Ilie Stan, Mirel Rădoi, Nicolae Dică.

Niciunul n-a câștigat campionatul cu FCSB în colaborarea cu Becali.

Unii au bifat chiar mai multe mandate fără să se atingă de locul 1. Pițurcă a fost de două ori, ultima oară a rezistat doar un pic, la început de campionat, și a plecat supărat că patronul nu-i oferea garanția că nu se va implica peste treburile lui.

Tot două contracte ca "principali" ai FCSB au avut și Pedrazzini, și Stoichiță. Lăcătuș a ocupat postul de trei ori! Nu a câștigat niciodată titlul cu formația pe care până și un cal ar transforma-o în campioană! 

titlu

Puțini au reușit

FCSB a avut un succes european unic pentru o formație din România, doar de două ori a ratat grupele Champions League și ale Europa League din 2004 până acum. Parcursul nu e bun și în campionat. Sunt deja trei sezoane la rând de când roș-albaștrii nu au mai devenit campioni, la vară s-ar împlini patru ani fără titlu.

De când e Becali patron, mai degrabă echipa s-a calificat în grupele europene decât a devenit campioană. Numai cinci antrenori au devenit campioni în era lui Gigi: Protasov, Olăroiu, Zenga, Reghecampf și Gâlcă. Protasov și Olăroiu împart un trofeu, pe cel din 2006, fiindcă ucraineanul a prins prima jumătate din acel sezon.

Zenga a condus echipa în ediția 2004-2005, mai puțin în ultimele trei etape, pentru care a fost instalat Dumitru Dumitriu. Reghecampf e singurul cu două titluri de campion, luate la rând: 2013 și 2014. Când fusese instalat Reghe, Steaua avea 6 ani de când nu mai câștigase campionatul. 

antrenori

"Pe mine nu mă interesează neapărat să câștig campionatul, deși îl voi câștiga, pentru mine cel mai important e să mă calific în Europa League"
Gigi Becali, patron FCSB

"Becali merită să fie respectat pentru că investește în fotbal și asigură niște condiții cum nu se mai găsesc în România. D-aia antrenorii vor să lucreze la FCSB, acceptă modul de lucru de acolo"
Adrian Iencsi, fost internațional, la GSP Live

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
lucghencea
lucghencea  •  31 Octombrie 2018, 02:33

Fara referinte defaimatoare la persoana lui LACA , castigator al CCE si Supercupei Europei nu se putea ? Sau deranjeaza niste persoane iresponsabile care compun articole faptul ca dupa ani si ani cand a crezut odinioara ca antreneaza la STEAUA si era doar la un club de impostori si in fine abia din 2017 e prezent la conducerea unicului club STEAUA , deranjeaza ca el e acasa in Ghencea si hotii nu mai pot sa fure denumirea si identitatea clubului nostru multiplu campion !? Asta e chiar o defaimare fara limite de bun simt pentru un Mare Campion de EXCEPTIE ! FIARA OLD Nr 7 nu e calul prostilor de prin presa , asa ca respect maxim si atentie la limbaj ! Ciocu' mic ! Lacatus e Campion si la Sevilla si la Monte Carlo nu pe cheiurile Dambovitei unde tot ce e valoros trebuie defaimat de hotii invatati cu furturi si de penalii cu buzunarele cu teancurile de bani mediatizati in exces si fara limite !

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  30 Octombrie 2018, 14:59
Postat de csasteauabucuresti pe 30 Octombrie 2018, 13:31

Renunța la fcsb pt ca pierde tot, asa ramane macar cu jucătorii. Vasi si taica’su renunț la acțiuni pt ca ei ar fi cei executați silit, ne-a jjjijji neavând nicio răspundere patrimonială la fcsb. Astea le-am “proorocit” de luni bune, asa cum am facut si cu faptul ca se va reînființa Steaua in Ghencea si ca jjjjijji va pierde toate procesele si va intra in faliment. Bun, am fost putin optimist in legătura cu viteza Justiție Romane, insa finalul e unul singur si luminița aia de la capătul tunelului a devenit ditamai soarele! Daca tot te dai destept, ti-ai pus vreodată intrebarea de ce avocații lui jjjijji cer amânări duopa amânări!? Daca au acte si restul pt ce tot amâna!? Nu vor sa castige procesul mai repede!? :-))))

Sa iti lasi unghia sa crească... sa ai ce învinge in gât:)) mai era unul .. cătălin nush cum .. care la fel ca mama omida vedea strâmb in viitor.. din 2015 tot urla ca steaua dispare .. si nah ca tot aici suntem .. tu , comportă te ca Mircea Geoană cand a crezut 10 minute ca e președinte ... :))))

csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  30 Octombrie 2018, 13:31
Postat de 0.palmares.csa pe 30 Octombrie 2018, 12:12

Treaba cu clinceniul este in felul urmator,jijca si-a facut academie iar tinerii de acolo au putine sanse sa joace la echipa mare.Asa ca o minte luminata de acolo(cred ca vasi) a hotarat sa cumpere o echipa mica unde nu este presiune ,iar jucatoriik respectivi pot creste in voie.Dar ce zici tu face parte din seria dezinformarilor gen steaua libera -csa.Gen culorile galben albastru.Se da un articol intr-un ziar obscur,sau un site obscur gen steaua libera,apoi se da citat de acolo,si se raspandeste cu ajutorul aplaudacilor si postacilor platiti.Si astfel o minciuna incepe sa devina adevar in viziunea voastra,ca uite ba a scris si gsp-ul si steaua libera si digi deci este adevarat.Apoi se vine cu inca o minciuna o discutie privata cu liderul echipei cu Pintilii si o ambalati cat mai frumos si cat mai credibil pt cei cu mintea in colturi,gen tibi,poison ,broasca dilie. Asa cum ti-am dat peste bot si la treaba cu culorile si n-ai putut dovedi decat cu un articolo din fanatik unde era citat unul din peluza sud,asa iti zic si acum.Hai ***!Sunt multe motive pt care jijica nu isi poate muta jucatorii la clinceni.Primul si cel mai important si pe care el il stie ff bine,inseamna expunerea internationala.El stie ca in momentul in care renunta la fcsb mai vinde el juctori afara la sfantu asteapta.

Renunța la fcsb pt ca pierde tot, asa ramane macar cu jucătorii. Vasi si taica’su renunț la acțiuni pt ca ei ar fi cei executați silit, ne-a jjjijji neavând nicio răspundere patrimonială la fcsb. Astea le-am “proorocit” de luni bune, asa cum am facut si cu faptul ca se va reînființa Steaua in Ghencea si ca jjjjijji va pierde toate procesele si va intra in faliment. Bun, am fost putin optimist in legătura cu viteza Justiție Romane, insa finalul e unul singur si luminița aia de la capătul tunelului a devenit ditamai soarele! Daca tot te dai destept, ti-ai pus vreodată intrebarea de ce avocații lui jjjijji cer amânări duopa amânări!? Daca au acte si restul pt ce tot amâna!? Nu vor sa castige procesul mai repede!? :-))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close