FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNĂRI

GSP LIVE // VIDEO Sentințele din Dosarul Transferurilor, contestate: „Sunt dezamăgit, mai ales când văd ce s-a întâmplat cu Messi și Ronaldo”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 16:14

Azi, la GSP Live, fostul arbitru Cristi Balaj a vorbit despre alegerile FRF din 2018, unde inițial era tentat să candideze. 

„Eu consideram că pot să fac mai mult și nu m-am bazat doar pe plusul pe care puteam să-l aduc, m-am bazat pe oamenii de fotbal care și-au dat acceptul să se strângă în jurul meu. E trist, mă gândeam atunci că eu sunt omul cu șansele cele mai mari să-l înlocuiască pe Burleanu.

Apoi a intervenit numele Ionuț Lupescu, dar el a apărut prea târziu pentru a avea rezultate. Dacă Ionuț Lupescu ar fi candidat la primele alegeri sau dacă Gică Popescu nu era închis, sunt convins că Burleanu n-ar mai fi câștigat. El a câștigat în 2014 pentru că nu a avut un contracandidat puternic. În 2018 a câștigat pentru că a avut poziția de președinte și s-au folosit banii care trebuiau să fie folosiți pentru dezvoltarea fotbalului”, a spus Cristi Balaj, la GSP Live

Totodată, acesta crede că sentințele dictate în 2014 în Dosarul Transferurilor au fost nedrepte. 

„Legat de Dosarul Transferurilor, sunt dezamăgit de decizia de atunci a  instanței, mai ales când văd situația lui Cristiano Ronaldo sau Messi și ce decizii s-au luat acolo”, a mai spus Balaj. 

Cristiano Ronaldo și Leo Messi au primit pedepse cu suspendare în dosarele de fraudă fiscală în care au fost implicați în trecut. Niciunul dintre ei nu a ajuns însă în spatele gratiilor, așa cum s-a întâmplat cu condamnații din Dosarul Transferurilor. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Cristi Balaj șochează: „Și eu am pariat! Un prieten îmi spusese că e un meci aranjat”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  26 Ianuarie 2019, 19:50

Ronalda si Messi sunt fotbalisti care isi respecta statutul,nu niste infractori *** si cu tupeu care numai pe langa lege au fost!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  25 Ianuarie 2019, 18:23

Domnu'Balaj!Asta-i o vorba...asa ca sa mai treaca timpul!Nu e acelasi lucru!In dosarul transferurilor au fost judecati conducatori de club si impresari-niste profitori de pe urma fotbalului-iar in dosarul fiscului din Spania- privindu-i pe Ronaldo si pe Mesi -au fost judecati niste jucatori!Si nu oricare!Mas grandes!

tipsy
tipsy  •  25 Ianuarie 2019, 17:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează