FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ștefan Ciuculescu, păcălit de Valeriu Argăseală: „L-am sunat pe tata și mi-a spus «Bă, ești nebun?!»”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 11:17

Ștefan Ciuculescu (26 de ani), fost portar la FCSB și Rapid, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a povestit cum a fost păcălit de către președintele roș-albaștrilor, Valeriu Argăseală.

„Aveam oferte din Liga 1 și din Spania, iar domnul Argăseală mi-a spus: «Nu, nu, nu, stai liniștit, că am eu grijă». Am stat, am stat, am avut încredere în nea Vali. În ultima zi mi-a spus că mă duc la Inter Clinceni, în Liga 3. Am ajuns la Clinceni, că nu aveam ce să fac. Aveam 18 ani și voiam să joc. 

Eu știam că sunt împrumutat, dar, când să plec la Reșița, la Liga 2, am aflat că eu eram de fapt jucătorul Clinceniului. L-am sunat pe domnul Bigan, președintele de la Clinceni, să îl rog să îmi dea voie să plec. Mi-a zis să semnez rezilierea și acordul de transfer. Am întrebat «Cum vine asta?». Mi-a spus: «Păi, ești jucătorul nostru». L-am sunat pe tata și mi-a spus «Bă, ești nebun?!». Aveam acordul de transfer în față, scria «pe perioadă nedeterminată»”, a spus Ștefan Ciuculescu, la GSP LIVE.

A stat nemâncat la Reșița 

Ștefan Ciuculescu s-a bucurat de transferul la Reșița, în Liga 2, dar ce a găsit acolo l-a dezamăgit. Echipa era pe primul loc, dar jucătorii nu își primeau salariile, iar în weekend nu avea ce să mănânce, pentru că bucătarul nu lucra decât în timpul săptămânii. Astfel, portarul trebuia să le ceară bani părinților pentru a mânca la restaurant. 

„M-am dus la Reșița. Până la a fi neplătit, eram nemâncat. Mâncam cartofi natur cu pulpe de pui care erau numai piele și os. În weekend nu mâncai, că era bucătarul plecat. Mâncai ce prindeai, dacă știai să vânezi (n.r. râde). Mergeai la un restaurant, la o terasă, dar acolo nu dădea pe ochi frumoși. Aveam bani de acasă. Ajunsesem să îmi fie rușine să o sun pe maică-mea să îmi trimită și mie niște bani”, a povestit Ciuculescu.  

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Ștefan Ciuculescu l-a imitat pe Gigi Becali în direct! A povestit cum a reacționat patronul când l-a văzut + Ce a făcut cu mirul primit de la muntele Athos

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
pugliesi
pugliesi  •  15 Octombrie 2019, 14:38

Dar sa te lasi de fotbal si sa incepi sa muncesti nu te-ai gandit. Toata tara e plina de fotbalisti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează