FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Transferul lui Mutu de la Dinamo la Inter naşte noi controverse » Victor Becali îl ia tare pe Cornel Dinu: „Să vină să-mi aducă cei 100.000 de dolari!”

Victor Becali
Victor Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 11:02

Victor Becali, 57 de ani, unul dintre oamenii de fotbal condamnaţi în Dosarul Transferurilor, a fost invitat în această dimineaţă la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ştucan. 

Ca urmare a dezvăluirilor făcute de Cornel Dinu pentru GSP.RO despre transferul lui Adrian Mutu la Inter din 2000, potrivit cărora Victor Becali i-ar fi oferit un comision de 100.000 de dolari lui Dinu prin intermediul soţiei sale, fostul agent a oferit azi mai multe lămuriri: 

„L-am iubit pe Cornel Dinu ca pe fratele meu. Vreau să spun doar atât. Nu a existat niciodată vreo întâlnire între mine şi soţia lui fără să fie şi el de faţă. Sunt puţin amnezic, dar dacă el spune că i-am dat bani soţiei lui, poate să vină să-mi aducă banii!

Oricum, Cornel Dinu nu l-a vrut pe Mutu la Dinamo. Spunea că are picioarele convexe, concave. Borcea l-a adus pe Mutu la Dinamo, restul sunt poveşti”, a spus Victor Becali, la GSP LIVE

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
robotzel
robotzel  •  26 Ianuarie 2019, 15:04
Postat de dinamo_forever_77 pe 16 Ianuarie 2019, 11:52

Radem, glumim, dar am mai mare incredere in spusele lui Victor Becali decat in cele ale lui Dinu. Dinu mi-a demonstart pana acum ca este fatarnic. Nu o sa-l uit in veci cand il vorbea pe la spate pe Bonetti. Victor in schimb, are prezumtia de nevinovatie in ochii mei.

pana una alta mai degraba are prezumtia de vinovatie fiind condamnat in doua dosare.

robotzel
robotzel  •  26 Ianuarie 2019, 15:01
Postat de magic4ever pe 16 Ianuarie 2019, 13:15

Nu il crede nimeni pe infractorul de Victor Becali...

pai ce sa il crezi. daca nu il crezi atunci Vinu de la Dinam0 sa aduca banii. daca il crezi atunci Vinu este infractor sau macar complice.

mosvasile
mosvasile  •  16 Ianuarie 2019, 13:41

De adus l-a adus Netoiu-la rugamintea lui Borcea!Cat despre Dinu,ramane cum am zis!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează