LIGA 1  ·  STEAUA

GSP LIVE // VIDEO Un fost jucător de la Steaua vorbește despre Pițurcă: „Am fost mai bun! El a prins o conjunctură, eu am fost certat că am marcat”

Luni, 11 Februarie 2019, 16:14

Constantin Cojocar, fost atacant la Steaua, a vorbit despre Victor Pițurcă și relația sa cu acesta.

  • Vezi ce a a spus Cojocar despre Pițurcă și cum a fost l-a certat de el după un gol marcat

„Poate să se supere Pițurcă, dar eram peste el. Multă lume mi-a zis asta. Eram peste el la tot, fizic, lovitură de cap. A prins o conjuctură bună. Într-un meci cu FC Olt, Pițurcă a dat 4 goluri. La un moment dat, am scăpat singur cu portarul, am dat gol și am fost certat, mi s-a zis că nu trebuia să dau eu gol”, a declarat Cojocar pentru GSP LIVE.

  • În sezonul 1988-1989, Victor Pițurcă a fost al treilea în topul marcatorilor, cu 34 de goluri. A fost depășit de Tanju Colak, 39 de goluri. și John Eriksen, 36.

Vezi și:

VIDEO Moment incredibil cu Mircea Lucescu: „Era antrenorul lui Dinamo și a intrat în vestiar la noi: «Acum v-ați găsit să jucați fotbal?»”Cum l-a amendat poliția din Ploiești pe un șofer care-și reparase mașina ca să-și ducă bebelușul la spital în București

Libertatea

Comentarii (9)

Farmatu Lucian  •  12 Februarie 2019, 09:31

Constantin Cojocaru este un fost vârf de atac adus de Steaua de la Corvinul Hunedoara. ..Probabil se gândeau ca Piturca avea deja o vârstă și aduceau oameni noi...A avut una sau doua mari ratări în semifinala cu Benfica în jocul de pe Ghencea. Așa au mai apărut ulterior în lotul Stelei și Negrău de la UTA sau Grigoras de la Bacău. ..O tempora....

dragos_chiva  •  11 Februarie 2019, 21:40

Domnule Stucan ati ajuns si dumneavoastra sa fiti muscat de morbul jurnalistului contemporan: transmiterea barfelor si a zvonurilor de la emitatorul (interesat) catre cititori (pentru un articol in plus si pentru niste ***) . Eu cunosc jucatorii echipei Steaua si numele Constantin Cojocaru nu imi spune nimic.Probabil a jucat la echipa a doua, cine stie. Oricum nu a stralucit atat atat de mult incat sa-l tina minte cineva, va rog sa-i spuneti sa nu se ia prea in serios. Dar despre Piturca stiu ca a fost un nume important cu mult inainte sa ajunga la Steaua (adus de Florin Halagian). Piturca a evoluat la inalt nivel si la Craiova si mai apoi la echipa facuta special pentru Cizmar, FC Olt Scornicesti, dar inca o data, cand a ajuns la Steaua Piturca era deja un nume.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

godot  •  11 Februarie 2019, 20:43

Pițurcă a prins o conjunctură in care a marcat 200 de goluri în prima divizie.

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

Turul Flandrei

Eurosport
18:00 Snooker, Reluare

Campionatul Jucătorilor

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1