FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Victoraș Astafei, „lupul de pe Wall Street”: „Vine o criză financiară: va fi mai rău ca-n 2008! Voi investi în aur”

Victoraș Astafei
Victoraș Astafei

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 13:28

Fotbalistul Victoraș Astafei, invitat azi dimineață, la emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan, evoluează în prezent ca jucător la CSM Târgu Mureș, în Liga 4.

În vârstă de 31 de ani, Astafei a dezvăluit că e pasionat de economie. Astafei a oferit sfaturi de business și spune că e tentat să investească în aur și în imobiliare.

 

„E important ce faci cu banii, atunci când îi ai. Eu nu-s genul care să fie atras de afaceri, dar încerc să investesc în imobiliare. Din experiența mea, o bună investiție este aurul”.

173 de leivalorează un gram de aur, conform cursului valutar la zi

Astafei avertizează și că ar urma o criză financiară de proporții: „Cu siguranță o să vină criza, va fi o criză mult mai mare decât în 2008”, a spus Victoraș Astafei, la GSP Live

Vezi și: VIDEO Victoraș Astafei povestește cel mai TERIFIANT moment al carierei: „Am avut noroc, puteam muri!” Experiență traumatizantă în ambulanță: „M-au lăsat singur 30 de minute”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
zecegloante
zecegloante  •  22 Aprilie 2019, 18:25

Aurul e "safe haven-ul" investitorilor de sute de ani. Asaftei a redescoperit roata.

10206340845939523
Iulian Anton  •  22 Aprilie 2019, 16:53

Bv desteptule... Daca nu erai tu.... Normal ca o sa mai fie o criza... Si dupa alta... Si tot asa.....

raikkonen79
raikkonen79  •  22 Aprilie 2019, 15:53

Sarlatanu' asta s-a facut remarcat la un meci Petrolul-Tg. Mures.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează