FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Vlad Munteanu, poveste incredibilă de la Bacău: „S-a pus în genunchi, și-a făcut cruce și mi-a spus că nu voi ajunge niciodată fotbalist”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 13:56

Vlad Munteanu (38 de ani), fost mijlocaș stânga, în prezent manager la loturile naționale, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a povestit un episod de pe vremea când juca la Bacău, sub comanda lui Florin Halagian.  

„Aveam 18 ani, cel mai tânăr de la Bacău avea 25-26 de ani. Am fost rezervă în primul meci. Halagian ne punea să scriem echipa cu o seară înainte, dar eu nu m-am trecut pe foaie. Am pus un jucător mai experimentat. Sunt sigur că dacă mă puneam pe hârtie jucam titular. Un jucător pe vremea respectivă în autocar în drumul spre cantonament m-a criticat, el fiind puțin cu 2-3 beri băute după meci. S-a pus în genunchi, și-a făcut cruce și mi-a spus că nu voi ajunge niciodată fotbalist. În autocar era și antrenorul secund Costel Pană, care a auzit tot

A doua zi a intrat Halagian în vestiar și a spus doar atât: «Atâta timp cât voi fi eu la Bacău, Munteanu va juca tot timpul titular». Din ziua aia n-am mai avut probleme. Intrasem în pământ de rușine. Interacțiunea mea cu nea Florin Halagian a fost mereu bună, m-a protejat, m-a certat când a fost de certat. A fost corect cu mine, dar a fost omul care a văzut ceva în mine.  

Veneau jucătorii la masă în șlapi și a certat un jucător. Apoi s-a uitat spre mine care aveam un fel de sandale și le-a zis că așa au voie să fie încălțați”, a povestit Vlad Munteanu, la GSP LIVE.  

Vlad Munteanu a plecat de la Bacău la Dinamo în vara anului 2000, iar ulterior a mai jucat în România la FC Național, și Concordia Chiajna. În străinătate, acesta a evoluat la Energie Cottbus, Wolfsburg, Auxerre, Bielefeld, FSV Frankfurt și Erzgebirge Aue. 

VEZI ȘI: 

FCSB - DINAMO // VIDEO Vlad Munteanu îl ironizează pe Florin Talpan, după ce i-a amenințat cu judecata pe oamenii de la FIFA20: „Cred că e ocupat și cu Call of Duty, că nici Armata nu o duce bine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close