FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CRAIOVA

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Oltenii vor sa surprinda pe toata lumea si sa prinda o participare in cupele europene

Dupa doua saptamini petrecute in cantonamentul din Austria, oltenii au revenit ieri in tara, afisind o doza mare de optimism: vor sa produca surpriza campionatului si sa ocupe unul din primele 5 locuri in Liga I.
Bilantul testelor din "Tara Valsului": noua meciuri, cinci victorii si patru esecuri. "A fost un turneu obositor, dar extrem de folositor. Anul acesta ne propunem sa fim sus si veti vedea ca vom fi o nuca tare", promite Mircea Bornescu. Veteranul Ionut Lutu (32 de ani) isi doreste din tot sufletul sa mai puna osul pentru Universitatea: "Maninc mingea! Vreau sa joc si sa inscriu. Craiova va fi o echipa la moda". Capitanul Dorel Stoica prevede multi olteni la "nationala": "Turneul acesta ne-a invatat ce-i aia presiune. Ajungem sigur in cupele europene, intrucit avem jucatori buni, care vor evolua in scurt timp pentru prima reprezentativa".

Delegatia olteana a fost asteptata la aeroport de un grup de suporteri, a caror scandare preferata a fost: "Va vrem in Europa! Acum e rindul vostru!". Universitatea isi va prezenta lotul pe 21 iulie, intr-un amical cu Sportul.

Andrei Prepelita (stinga) a deschis scorul in meciul cu Standard Liege


Amicalele Universitatii
U Craiova - Schwandorf (Austria, II) 1-2
U Craiova - Wurmla (Austria, III) 4-0
U Craiova - Schwandorf (Austria, II) 1-0
U Craiova - Zoria Lugansk (Ucraina, I) 4 - 2
U Craiova - Neuberg (Austria, III) 4-1
U Craiova - Sopron (Ungaria, I) 1-2
U Craiova - Wisla Cracovia (Polonia, I) 0-2
U Craiova - Levski Sofia (Bulgaria, I) 0-4
U Craiova - Standard Liege (Belgia, I) 2-0

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează