FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gudmund Kongshavn a impresionat cu CFR Cluj și are planuri mari la Dinamo: „Să rămânem cât se poate de sus în clasament și să câștigăm Cupa”

FOTO: Instagram.com/dinamobucurestiofficial
FOTO: Instagram.com/dinamobucurestiofficial

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021 17:24 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 17:57

Gudmund Kongshavn (30 de ani) a impresionat la debutul în poarta lui Dinamo, în eșecul 0-1 cu CFR Cluj, chiar dacă nu mai jucase niciun meci, fie el și amical, de 4 luni.

Gudmund Kongshavn a debutat luni seară, la Cluj, în poarta „câinilor” și a făcut minuni în fața campionilor. Doar Omrani (minutul 80) l-a învins, reluare din câțiva metri, dar în rest norvegianul a avut parade aplaudate și de Edward Iordănescu. „A fost iar un meci în care portarul adversarilor a fost omul partidei", a reacționat tehnicianul. Gudmund nu mai evoluase de pe 22 decembrie 2020, nici măcar în amicale nu apărase, dar a impresionat.

Kongshavn, cel mai bun dinamovist în meciul cu CFR

Nordicul va fi titular și în meciul cu Academica Clinceni, vineri, în condițiile în care Mihai Eșanu ar putea absenta din nou din cauza problemelor musculare cu care s-a întors de la Euro 2021.

„Am arătat foarte multă onoare și sacrificiu în acest meci. Era un rezultat foarte bun un 0-0, un punct pentru noi, cu două cartonașe roșii primite. Vom câștiga meciul următor. Știam de situația lui Dinamo, am aflat tradiția clubului, istoria, este prima mea experiență în afara Norvegiei, sunt impresionat de ceea ce am găsit aici. 

Sunt încântat că am debutat la Dinamo, chiar dacă am avut emoții. Ideea este să nu primești gol. M-am concentrat cât am putut de mult. Aici sunt jucători mai buni decât în liga norvegiană. Sper să fim capabili să rămânem sus, cât se poate de sus în clasament, și să câștigăm Cupa", a declarat Gudmund Kongshavn. 

4.000 de euro/lunăeste salariul lui Gudmund Kongshavn la Dinamo

VIDEO Florentin Petre, după o nouă înfrângere a „câinilor”: „Dacă Dinamo juca în „11”, altfel cred că stăteau lucrurile”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cătălin Hîldan Jr. a izbucnit în timpul meciului cu CFR Cluj: „HOȚILOR” » A șters postarea la scurt timp după

Gigi Becali, intervenție dură după CFR Cluj - Dinamo » Acuză o conspirație: „Așa sunt ordinele: toată lumea pentru CFR!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  07 Aprilie 2021, 02:16

bun portar

Vezi toate comentariile (1)
Comentează