FOTBAL  »  Superliga  »  GUIMARAES - FCSB 1-0

GUIMARAES - FCSB 1-0 // Cristi Daminuță, atac FRAPANT pe Facebook la jucătorii lui Becali: „Rupeți-vă în p*** mea carnetele și mergeți la șah!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 12:49

Cristian Daminuță, 29 de ani, fostul jucător la echipe precum Inter Milano, Poli Timișoara sau Dinamo, a postat un mesaj vulgar pe Facebook la adresa jucătorilor de la FCSB, la câteva ore după înfrângerea cu Guimaraes, scor 0-1. 

Deranjat peste măsură de prestația jucătorilor roș-albaștri din Portugalia, Daminuță a scris un mesaj dur pe Facebook:  „Rupeți-vă în p*** mea carnetele și mergeți la șah”, a fost postarea devastatoare a acestuia. 

GUIMARAES - FCSB 1-0 // Cristi Daminuță, atac FRAPANT pe Facebook la jucătorii lui Becali: „Rupeți-vă în p*** mea carnetele și mergeți la șah!”

Ulterior, Daminuță și-a continuat tirada la adresa FCSB-ului: „Îmi pare rău pentru fotbalul românesc. Că de aia s-a ajuns aici. Că la interviuri ai impresia că toți sunt Messi și Ronaldo și ei nu stau în picioare. N-am postat niciodată nimic despre vreun jucător de fotbal, dar să-ți ofere patronul luna de pe cer și tu să fii mort în cadă mi se pare penibil”.

GUIMARAES - FCSB 1-0 // Cristi Daminuță, atac FRAPANT pe Facebook la jucătorii lui Becali: „Rupeți-vă în p*** mea carnetele și mergeți la șah!”

Daminuță își atacă astfel chiar unii dintre foștii colegi. El a jucat alături de Ionuț Vînă, Florinel Coman și Florin Tănase la Viitorul. 

De-a lungul carierei, Daminuță a evoluat pentru Poli Timișoara, Inter Milano, Modena, Dinamo, AC Milan, L'Aquila, Tiraspol, Viitorul, Zakho, FCM Baia Mare, Ramat HaSharon, Olimpia Satu Mare, Abano și Millenium Giarmata. 

10 jucători s-au făcut de râs, Gnohere a fost penibil!

Vedetele atât de lăudate de Becali de-a lungul timpului au dezamăgit din nou în partida cu Guimaraes, în care FCSB aproape că nu a contat în atac.  

Nu mai puțin de 9 jucători din formația roș-albaștrilor au primit nota 4. Fundașii laterali Valentin Crețu și Soiledis au fost punctele slabe din defensivă, însă adevăratul dezastru a venit de la mijloc în sus. 

Mihai Pintilii, Panțâru, Ovidiu Popescu, Moutinho, Florinel Coman, Florin Tănase și Harlem Gnohere au fost inexistenți, toți primind aceeași notă, 4. 

Cel mai slab de pe teren a fost însă Harlem Gnohere. Trimis pe teren la pauză, în locul lui Pintilii, francezul s-a făcut din nou de râs. A primit nota 3, cea mai mică din echipa lui Vintilă. 

Vezi și: 

Gigi Becali, față în față cu o nouă PREMIERĂ NEAGRĂ » Ce înseamnă eliminarea din Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
cneius
cneius  •  30 August 2019, 23:53

WOW ! Daminuță e nervos !

its1134.
its1134.  •  30 August 2019, 23:06

Să-mi moară mâna dreaptă dac-am auzit vreodată de Daminuță. =) Așa știre.. demnă de GSP. Nu mai are și alte postări acest Daminuță? :)) HALUCINANT: Daminuță și-a cumpărat frigider. Vezi cum arată? (galerie FOTO) Hai că puteți, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  30 August 2019, 17:11

Bai hotbalistii lui Becali, daca si Daminuta va face morala, plecati acasa, cu el cu tot !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează