FOTBAL  »  Superliga  »  GUIMARAES - FCSB 1-0

GUIMARAES - FCSB 1-0 // FOTO Fanii portughezi, mesaj uriaș adresat lui Becali: „Taie-ți capul, idiotule!” » Gigi a reacționat imediat după meci

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 00:06

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League după un meci extrem de slab cu Guimaraes, scor 0-1 (0-0 în tur). Fanii portughezilor au afișat un mesaj jignitor pentru patronul Gigi Becali: „Taie-ți capul, idiotule!”.

Declarația lui Becali dinaintea meciului, „Îmi tai capul, dacă Guimaraes ne dă gol!”, a avut un impact nedorit pentru roș-albaștri. Portughezii au fost înrăiți de mesaj, au venit în număr mare la stadion, iar jucătorii au avut în plus de motivație. 

Prima replică a oferit-o Tapsoba, după transformarea loviturii de la 11 metri. Jucătorul a dus mâna la gât, imitând tăierea capului. Gestul a fost copiat și de fani. Facțiunea mai dură a suporterilor a afișat și un mesaj imens la peluză: „Taie-ți capul, idiotule!”.

Becali și-a cerut scuze

După meci, Gigi Becali a intervenit la Pro TV și a recunoscut greșeala făcută: „Vreau să îmi cer scuze față de Guimaraes! Nu e echipa slabă pe care am crezut-o eu”.

GUIMARAES - FCSB 1-0 // FOTO Fanii portughezi, mesaj uriaș adresat lui Becali: „Taie-ți capul, idiotule!” » Gigi a reacționat imediat după meci

Vezi și: 

FCSB, mai slabă ca oricând, a ratat calificarea în grupele Europa League!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
1044284568949277
Gherasim Andrei Adrian Virgil  •  31 August 2019, 05:07

Răul fusese deja făcut... Ce rost mai aveau scuzele ? Ar fi trebuit să-și ceară scuze și față de proprii jucători, Nu... ? Concluzie: Când te gândești că toate echipele bătute de CFR s-au calificat în grupele Europa League (Astana - Grupa L, Celtic Glasgow - Grupa E, dar și Krasnodar - Grupa C, Dudelange - Grupa A...), trebuie să-i transmiți domnului Becali, să se lase de fotbal ! Căci pentru el fotbalul este ca și politica iar faptul că a făcut pușcărie din cauza fotbalului nu l-a deșteptat, ba dimpotrivă...!

100002473541087
Danut Ognean  •  30 August 2019, 20:10

gigi taieti capul!altadata sa nu mai razi de celelalte echipe cand sunt eliminate!retrogradare placuta fcsprebei

magic4ever
magic4ever  •  30 August 2019, 14:06
Postat de gido pe 30 August 2019, 12:44

dudelange si astana sunt in grupele europa league !!!!!!!!!! jijel , tu si cu gasca ta de jurnalisti, craitoiu, udrea si raureanu,care radeati de astea doua echipe, unde sunteti ?

Radea Becali de Astana ca ce slabi sunt...si uite ca joaca iar in EL...la fel si "amatorii" de la Dudelange...si razboinicul luminii cu perlele lui de sute de milioane de euro:)))))))))) sta si se uita la TV cum joaca CFR in grupe si baga coeficientul sub pat, nu mai da la nimeni in cap cu coeficientul:))))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează