FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Gustavo Vagenin revine la Craiova! Transfer de titlu al oltenilor: „E timpul!”

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 22:55

Brazilianul Gustavo Vagenin (28 de ani) revine la CS Universitatea Craiova, transfer care anunță și mai mult intențiile oltenilor de a cuceri titlul. 

După ce l-au adus pe Claude Dielna, oltenii punctează din nou cu o mutare importantă pe piața transferurilor: alb-albaștrii îl repatriază pe Gustavo, mijlocașul ofensiv care fusese vândut în 2018 în China, la formația Liaoning.

Brazilianul a postat pe contul său de Facebook o fotografie din avion, acesta urmând să ajungă în orele următoare în România pentru a semna cu echipa lui Corneliu Papură. „E timpul”, a fost textul scurt scris de Gustavo la descrierea pozei. 

Gustavo Vagenin revine la Craiova! Transfer de titlu al oltenilor: „E timpul!”

În tricoul alb-albaștrilor, pentru care a mai evoluat între 2016 și 2018, Gustavo a reușit 16 goluri și 4 pase decisive în 52 de meciuri.

1 trofeua cucerit Gustavo alături de Craiova, Cupa din 2018

Vezi și: 

Scandal după Craiova - Gaz Metan! Corneliu Papură i-a atacat pe adversari: „Nici la circ nu-mi plăceau clovnii” » Răspuns DUR al lui Ioan Mărginean

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (33)
pittt
pittt  •  02 Martie 2020, 18:28
Postat de nenea007 pe 02 Martie 2020, 09:52

Prazarii nu mai au nevoie de jucatori ca Gustavo... Cel mai important transfer, in persoana lui Fesnic, a fost realizat... Mai trebuie inca vreo 4-5, din aceeasi categorie... Fesnic, in mod normal, nu mai are ce cauta in Liga I, o perioada lunga de timp.

Lasa ca va trece. Cotul in gura lui Kolic, in careu, care e 11 m nu se pune. Nici faultul asupra lui Ivan care a trebuit schimbat. Nu se vad decat fazele pro Craiova.

adymartianul
adymartianul  •  02 Martie 2020, 14:59
Postat de steaua.libera pe 02 Martie 2020, 10:40

Asa arata clasa business, saracilor :))

E first class, saracule.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Martie 2020, 13:10

Și Gustavo unde o să joace? Lângă Feșnic? Atunci, da, e un transfer de titlu!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close