FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - GAZ METAN 2-1

Scandal după Craiova - Gaz Metan! Corneliu Papură i-a atacat pe adversari: „Nici la circ nu-mi plăceau clovnii” » Răspuns DUR al lui Ioan Mărginean

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 21:48

Corneliu Papură (46 de ani), antrenorul Craiovei, a vorbit despre victoria reușită de olteni cu Gaz Metan, 2-1. În opinia tehnicianului, cei de la Mediaș au avut o atitudine nepotrivită pe durata partidei.

„Am înscris repede, după care ne-am făcut partida dificilă. La 2-1 puteam închide meciul în câteva situații. Bine că am început cu dreptul play-off-ul, contează victoria. 

Gaz Metan e echipă bună, s-a apărat bine, chiar cu 5 fundași. Am debutat un jucător care nu se cunoaște cu colegii, Dielna, dar a făcut-o bine. Nu mă surprinde nimic la cei de la Mediaș, asta fac pe margine acolo... Circ total, nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, darămite de cei de la Gaz Metan! 

Cum să ne ajute arbitrajul?! Dacă ajung clovnii să facă pe aici circ, e normal...”, a spus Papură, la Look Sport, nemulțumit că oaspeții au reclamat pe bună dreptate golul victoriei reușit de Craiova.

„E bine că, temporar, suntem pe locul 1, dar trebuie să creștem nivelul jocului. Știu că Ivan a plecat la spital, are probleme cu clavicula, o să vedem. A avut o ocazie bună de a marca, nu și-a ales inspirat execuția” - Corneliu Papură, antrenor CS Universitatea Craiova

Răspuns dur al lui Ioan Mărginean: „Nu are cei 7 ani de acasă”

Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, i-a răspuns lui Corneliu Papură, într-o intervenție plină de venin avută în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Ce mai pot eu să-i spun dacă el nu are cei 7 ani de acasă? Ani de acasă pe care cred că îi are și un copil de la casa de copii. A jigni văd că a ajuns literă de lege în România. Dacă asta se propagă în noua generație de antrenori, eu mă las învins. 

Credeam că respectul, cultura, civilizația și valoarea își vor spune cuvântul după apariția acestui val nou de tehnicieni. Văd însă că iar ne întoarcem în trecut, când se făcea fotbalul numai cu bâta și cu înjurături. Dacă n-ai respect pentru adversar, poate că ar trebui o suspendare. Văd că și-a făcut un obicei din a jigni Gaz Metan Mediaș. 

Cum mai poți să jignești după ce beneficiezi de o victorie, după un gol marcat după un fault făcut chiar în fața lui Papură. Plus că mai există și un penalty neacordat în repriza a doua”, a spus Ioan Mărginean.

3 idei de la Valentin Mihăilă după victorie: 

1. „Este bine că am reușit să luăm cele 3 puncte, am jucat bine în prima repriză, victoria rămâne la noi după ce am suferit în partea a doua”. 

2. „M-am intersectat bine cu Nistor la faza golului. Înseamnă enorm pentru mine. Aveam nevoie să începem play-off-ul cu încredere” - 

3. „Acum, ne concentrăm pe meciul de Cupă de la Iași. Vrem și Cupa”

„Nu mă interesează ce spun adversarii despre arbitraj, punctele rămân la noi. Mihăilă e un copil de viitor, a ajuns foarte bine la centrarea mea, eu cred că se va transfera la o echipă foarte bună din Europa” - Dan Nistor, mijlocaș Gaz Metan

+5 FOTO
  • Sursă foto: Facebook CS Universitatea Craiova

Vezi și: 

CRAIOVA - GAZ METAN 2-1, PLAY-OFF LIGA 1 // FOTO + VIDEO Cu ochii larg închiși » Ajutați de Feșnic, oltenii se impun la limită și urcă pe primul loc în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (56)
2881063485302760
Aurelian Soare  •  02 Martie 2020, 19:50

Dan Nistor joaca la Craiova, nu la Gaz Metan.

pittt
pittt  •  02 Martie 2020, 18:34
Postat de whiteredarad pe 02 Martie 2020, 10:15

1 Arbitrul Fesnic i-a iertat pe olteni de cel putin 4 galbene, atacuri brutale, cu calcarea neta a adversarului 2. Golul de 2-1, cel decisiv s-a marcat cu ajutorul arbitrului, care nu a sanctionat un fault, la marginea careuilui, prin care Craiova a luat mingea, a centrat si a marcat. Inclusiv "tusarul" nu putea sa nu vada. 3. Au fost nenumarate ocazii, in decizii neclare, TOATE Fesnic le-a dat Craiovei. NU tin cu Gaz metan, dar mi-a clar ca FRF si CCA s-a cam saturat de....CFR, asta se vede limpede. Doar ca CFR are o clasa peste celelalte echipe. Arbitrata corect CFR va ramane pe primul loc

Hai sa nu vorbim de atacuri brutale. Kolic a fost lovit in careu cu cotul in gura, avea sange in urma loviturii si nu s-a dat nimic. Ivan a fost lovit, cu blandete dupa parerea ta, a parasit terenul accidentat, dar tot nimic. Astea atacuri brutale, ieratate de Fesnic, dar cei interesati vad doar ce le convine.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  02 Martie 2020, 16:10
Postat de dansy pe 02 Martie 2020, 15:49

bai voi ati uitat ce dezastre faceati inainte si dupa 1989/Nu va este rusine.Erati echipa fratilor Ceausescu bai nerusinatilor si veniti acum sa ne vb noue de etica si furaciuni.Fesnic este un arbitru slab si atat.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează