FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunțul zilei vine de la Dinamo: „Hiddink și Kluivert intră în DDB!”

Hiddink și Kluivert la World Cup 1998, pe Velodrome. foto: ImagoImages
Hiddink și Kluivert la World Cup 1998, pe Velodrome. foto: ImagoImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 14:12 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 15:08

Proiectul DDB al fanilor lui Dinamo, prin care aceștia dau bani clubului, ar putea include în curând și două nume uriașe din fotbalul internațional: Guus Hiddink și Patrick Kluivert. Cel puțin asta susține Mario Nicolae, managerul „câinilor”. 

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, a dezvăluit că Gevaro Nepomuceno, adus în această iarnă la „câini” le-a vorbit antrenorului olandez Guus Hiddink, cu care lucrează la naționala statului Curacao, și lui Patrick Kluivert, manager la academia Barcelonei, despre proiectul fanilor lui Dinamo.

DDB visează la Guus Hiddink și Patrick Kluivert

„Chiar Nepomuceno a discutat cu Guus Hiddink și în martie o să-şi facă cardul de membru. Da, da, Guus Hiddink. Este selecţionerul naționalei din Curacao, unde Nepomuceno este un jucător important.

În momentul în care a semnat cu Dinamo, Guus Hiddink l-a felicitat pe Nepomuceno și i-a spus «Este un club foarte mare. Este foarte bine că ai făcut acest pas». Şi chiar a discutat cu un membru DDB şi a zis că o să susţină acest proiect pentru că şi lui i se pare impresionant ceea ce se întâmplă.

Şi vă spun că inclusiv Patrick Kluivert o să fie unul dintre cei care va avea card. Și el este fost selecţioner al naţionalei Curacao şi este cel care l-a adus pe Nepomuceno în League One, în Anglia, la Oldham Athletic. Au o relaţie foarte bună. Şi chiar vorbeau ce înseamnă Dinamo şi ce înseamnă DDB”, a spus Mario Nicolae la Look Sport.

  • Guus Hiddink (74 de ani) antrenează din naționala Curacao din septembrie 2020. Le-a mai pregătit pe PSV, Fenerbahce, Valencia, Real Madrid, Betis, Coreea de Sud, Australia, Rusia, Chelsea, Turcia, Anzhi și Olanda. Are în palmares un trofeu al Ligii Campionilor, cu PSV (1988), 6 titluri de campion în Olanda, 4 Cupe ale Olandei, o Supercupă a Olandei, o Cupă Intercontinentală și o Cupă a Angliei
  • Patrick Kluivert (44 de ani) a jucat de-a lungul carierei la Ajax, AC Milan, Barcelona, Newcastle, Valencia, PSV și Lille. În prezent e manager la Academia Barcelonei, după ce a fost antrenor secund la naționala Olandei, selecționer al naționalei statului Curacao și director sportiv la PSG. Ca jucător, a câștigat Liga Campionilor cu Ajax, în 1995, titlul în Spania și 3 titluri în Olanda

VIDEO Ionel Dănciulescu: „Dinamo a fost ținută în viață de suporteri”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo răspunde după ultimele atacuri: „Ce ușor jignim și împroșcăm noroi!”

Dinamo a negociat cu înlocuitorul lui Nemec: „Mi l-am dorit foarte mult!” » De ce a refuzat jucătorul tricoul alb-roșu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
bubunika
bubunika  •  18 Februarie 2021, 05:05
Postat de creeperno290 pe 17 Februarie 2021, 22:42

Respect!

Voi nu aveti bani sa treceti strada!

creeperno290
creeperno290  •  17 Februarie 2021, 22:42

Respect!

carlos2
carlos2  •  17 Februarie 2021, 18:33
Postat de mereugigist pe 17 Februarie 2021, 18:11

Tu te certi cu ce reflecta oglinda pe care o privesti?

cand ai numele ala ,mai si comentezi !?:))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează