FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

Hagi a sunat în emisiune, deranjat că nu se vorbește suficient de Farul » Naum i-a dat replica: „Hai, mă, Gică, doar nu ne faci programul!”

Gică Hagi / Sursă foto: GSP
Gică Hagi / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 20:53 / Actualizat joi, 18 mai 2023 23:29

Gheorghe Hagi a continuat, joi seara, seria intervențiilor tăioase din ultimele săptămâni. Antrenorului liderului Farul a insistat să intre în direct la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport, deranjat că în studio nu se vorbea despre victoriile dobrogenilor contra FCSB din sezonul regulat.

  • Farul - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Mai sunt doar câteva zile până la meciul care îi poate aduce Farului cel de-al doilea titlu din istorie, iar presiunea se simte din plin atât în tabăra „marinarilor”, cât și la FCSB. Pe Hagi l-a deranjat faptul că pe durata emisiunii se amintise despre ultimul meci direct, câștigat de roș-albaștri pe Arena Națională, și nu despre cele două succese ale constănțenilor din prima parte a sezonului, 3-1 și 3-2.

Hagi a sunat în emisiune: „Dați și victoriile noastre, nu doar victoria lor!”

„Poate dați și victoriile noastre, nu doar victoria lor! Ar fi bine să dați și victoriile noastre, ambele din sezonul regulat”, și-a început Hagi intervenția, „Regele” primind răspunsul din partea moderatorului Radu Naum. 

„Le-am dat înaintea meciului de play-off! Hai, mă, Gică, doar nu ne faci programul! Am zis că ne concentrăm pe play-of, ne concentrăm pe Farul - FCSB, pe ce au făcut între ele, cum au jucat”.  

Hagi a continuat apoi: „În campionatul regular, avem mai multe puncte decât ei. Nu le ascundeți, nu dați doar victoria lor! Arătați și golurile noastre, dați-ne și nouă moral înainte de meci. Sunt mici detalii, sigur, dar ele fac diferența!”, a spus antrenorul liderului. 

Aflat în studio, editorialistul GSP Cristi Geambașu a intervenit: „Gică, părerea telespectatorilor e că există un curent pro-Farul în România!”. Imediat a venit și replica lui Hagi: 

„Asta o spuneți dumneavoastră! Dacă lumea ține cu Farul, ține pentru că Farul e cea mai bună în sezonul 2022/2023, e echipa care a jucat cel mai bun fotbal! Că și-a câștigat suporteri e meritul acestui club, meritul acestui oraș. La începutul campionatului, nu ne dădea nimeni nicio șansă, din contră, ne-ați pus la retrogradare”. 

Tehnicianul a făcut apoi referire la articolul publicat astăzi pe GSP.ro, cel care analiza parametrii fizici ai fotbaliștilor de la FCSB: „(...) Am citit azi-dimineață că FCSB stă mai bine fizic decât echipele din Champions League. Uitați-vă și la cifrele noastre. N-ați pomenit nimic! La noi nu se fac statistici Eu cred că lucrurile trebuie să fie echidistante!”. 

Gică Hagi: „I-am distrus pe toți!”

Dialogul s-a transformat apoi într-un monolog al lui Hagi:

Vă atrag atenția: i-am distrus pe toți până la momentul acesta. Nimeni nu ne dădea nicio șansă să ajungem aici! Ce o să fie duminică? Sperăm să fim aceeași echipă, nimic mai mult! Să jucăm, să ne apărăm bine fără minge, iar echipa să atace foarte bine. Vom ataca. Tot timpul vom ataca! Avem identitate, avem principii. 

Adversarul e bun, trebuie să-l analizăm, să ne luăm măsuri. Vreți să vă zic și echipa de start? E greu s-o spun în momentul de față. Asta mai lipsește, să-mi faceți și echipa (n.r. - replica vine într-un moment în care pe fundal rula o echipă probabilă a Farului). Decizia e la mine, eu îmi asum lucrurile, sunt în responsabilitatea mea. 

Mesajul public pe care-l transmit echipei: Să fim noi! Dacă vom fi noi, putem fi campioni”, a încheiat Hagi. 

VIDEO Florin Răducioiu, despre duelul Farul - FCSB: „Hagi a găsit mereu soluții pentru a-l înlocui pe Alibec”

Citește și alte știri despre Farul Constanța: 

Gică Popescu își „înțeapă” rivalele din Superligă: „Ăsta e modelul de business, noi l-am patentat”

Se face! Semnează înaintea meciului decisiv pentru titlu: salariu + durata contractului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (86)
eunescu09
eunescu09  •  19 Mai 2023, 16:00

Are dreptare Naum, aceasta este o emisiune pro Becali și pentru Becali și toată tara trebuie sa înțeleagă. CFR a câștigat de 5 ori la rand campionatul dar de vorbit s-a vorbit despre Becali asa ca Hagi ar trebui sa înțeleagă cum stau lucrurile.

dragan
dragan  •  19 Mai 2023, 15:46

in struna si-n strunga!

lulu
lulu  •  19 Mai 2023, 14:36
Postat de farul_campioana pe 19 Mai 2023, 09:12

Ce suferă gigistii fecesebisti! Dar mai rău ca ei suferă presa. Farul va câștiga și va fi noua campioană. FC FCSB merge tot în preliminariile Conference League, de unde va fi eliminată rapid. Nu mai au ei norocul de anul trecut să întoarcă meciul cu georgienii pe final sau să le dea arbitrul 11m degeaba și apoi să rateze un adversar din 6m cu poarta-n față. Au avut acest noroc anul trecut și mai bine nu-l aveau fiindcă au făcut țara de râs: ultimul loc, zero victorii, zero goluri marcate pe teren propriu, două manite (dintre care una cu "artileria grea" care acum vrea titlul — haha!).

Ma băiatule,se pare ca ești tare scurt în memorie.Ca sa-ti reamintesc,echipa lui Hagi a luat 7 goluri de la Salzburg, vreo 5 de la Genk și cred ca este unica echipa din România care a încasat 4-0 de la o echipă din Cipru.E drept,au promovat o singură etapa de preliminarii când au eliminat o echipă din Luxemburg Asta cu rușinea fotbalului romanesc si "gigisti",pe lângă ca nu au nici un fundament,sunt perimate rău de tot,mai cauta-ti și argumente când susții aberații.Si cauta să fii mai original,nu papagal.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează