FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi are un motiv de supărare, chiar dacă echipa sa e la 6 puncte de Steaua: "Sunt dezamăgit, e un mare semn de întrebare"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2017 20:42

Gică Hagi și-a lăudat jucătorii după cel de-al șaptelea succes consecutiv în Liga 1, scor 3-0 cu Pandurii. "Regele" are însă și un regret după acest joc.

”Merităm felicitări pentru prima repriză, nu și pentru a doua. Am jucat un fotbal foarte bun, așa cum trebuie, am dominat, am avut o posesie foarte bună. Am marcat un gol foarte frumos, care a fost anulat.

În repriza a doua a fost un joc confuz, au avut și ei ocazii, am marcat și noi un gol. Fericirea e mare, mergem pe linia noastră, echipa arată bine, sunt mulțumit din multe puncte de vedere. Sper să fim în formă mai bună de la meci la meci.

Sunt puțin dezamăgit că am avut puțini suporteri în seara asta. Echipa joacă bine, la stadion sunt condiții bune și mă așteptam să avem mai mulți suporteri. Suntem acolo sus și sincer să fiu, așteptăm să avem stadionul plin, cum a fost anul trecut. Dacă nici la noi nu vin supoterii, e un mare semn de întrebare”, a zis Hagi la TV Digi Sport.

...despre tinerii din Academie + adversarul din Youth League: ”Avem copii buni, mereu am zis că se poate, dar e important să fii organizat, să muncești și să investești așa cum trebuie. Avem mulți, nu sunt numai ei. Avem și linia a doua și linia a treia, jucători care cresc în Academie.

Avem o generație foarte bună la '97, '98, '99 și ne vom bate cu o echipă mare, de tradiție (n.r. - FC Porto), dintr-o țară care produce fotbaliști foarte buni, dar mergem acolo să ne facem meciul și să venim acasă învingători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
422190801459492
Oliver Malos  •  14 Februarie 2017, 08:50

Nea Gica,am fost anul trecut la stadion și eram câteva mii de abonați! !ediția ăsta de campionat ai mărit preturile nejustificat la abonamente în loc sa le ieftinești sa vina lumea!!! (Eu am renunțat nu pt ca banii sunt o prob...Mi s a părut lipsa de bun simt)terenul și condițiile sunt impecabile pt nivelul ligii intai (exceptând parcarea care este dezastru)cu toate ca terenul este impecabil locul unde este amplasat te dezavantajează! Mă uitam și aseară multe acțiuni erau oprite de vântul care oprea mingeea și tu ai de pierdut!ai un orgoliu al tău sa faci o baza Cum au echipele mari!dar clima și condițiile nu s propice pt acel loc (pana nu se construiește ffff mult in jur va rămâne acel "vaj"care Îți ia50%din pregătire și calitățile jucătorilor! !!sunt un fan de al tău și sustin toate proiectele tale!!!Dacă schimbi locația si mai lași din orgoliile prostești ,numai tu vei avea de câștigat! !!viitorul campioni!!!

ovidiu3003
ovidiu3003  •  14 Februarie 2017, 06:46

viitura nu i buna de nimic ...fcsb o bate regulat ...

10156749762875494
Ɓogdaɳ Aldea  •  14 Februarie 2017, 02:07

E normal sa nu aiba spectatori pt ca echipa nu are nici o traditia si toti constantenii tin cu Farul care in liga 4 are acelasi nr de spectatori ca Viitorul. A doua problema este ca la stadion poti sa ajungi doar cu masina din Constanta. In perioada asta apare si a 3-a problema gerul si vantul care bate maxim in campul unde este stadionul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close