FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Jucătorul de care se teme Gică Hagi înaintea partidei cu FC Voluntari: „Îi urez baftă, dar mâine să fie mai puţin inspirat”

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 18:37 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 19:19

Farul Constanța înfruntă FC Voluntari în etapa #26 a Ligii 1. Gică Hagi (57 de ani), antrenorul dobrogenilor a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Constantin Budescu (32), mijlocașul ilfovenilor.

  • Farul Constanța - FC Voluntari este programat sâmbătă, 12 februarie, ora 14:00. Partida este transmisă LiveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Sport.
Enes Sali, la un pas de un transfer de răsunet! » Detalii de la negocieri: cât solicită Hagi în schimbul puștiului-minune de la Farul
TRATATIVE
Enes Sali, la un pas de un transfer de răsunet! » Detalii de la negocieri: cât solicită Hagi în schimbul puștiului-minune de la Farul

Înaintea confruntării directe de la Ovidiu, Hagi a ținut să-l laude pe Constantin Budescu, despre care spune că și-ar dori să-l antreneze într-o zi. De asemenea, „Regele” speră ca „Artistul” celor de la Voluntari să prindă o seară neagră în fața echipei sale.

„Sunt primul antrenor care l-a dorit de la Ploieşti, când era la Astra. El ştie acest lucru. Nu am putut să ajung la el pentru că e un jucător foarte valoros şi niciodată nu am antrenat deocamdată o echipă la care să am bani foarte mulţi, un buget foarte mare, în care pot să iau jucători care au valoare şi au o cotă. 

El are statutul lui şi îi doresc baftă, să joace fotbal pentru că ştie să o facă. E un număr 10 veritabil care poate să îţi facă diferenţa şi a demonstrat-o când a avut un mediu bun. Îi urez baftă, dar mai puţin mâine, să fie mai puţin inspirat”, a declarat Gică Hagi. 

Gică Hagi: „Avem nevoie de victorie în lupta noastră de a încerca să intrăm în play-off”

Hagi a vorbit și despre partida contra ilfovenilor. Farul se află pe locul 6 și tremură pentru intrarea în play-off. Antrenorul dobrogenilor speră la o victorie care să o aducă mai aproape de atingerea obiectivului.

„Sper să facem un meci bun pentru că întâlnim un adversar care e într-o formă foarte bună de mult timp, e într-un moment foarte bun şi sperăm să fim prima echipă care câştigă cu ei. 

Avem nevoie de victorie în lupta noastră de a încerca să intrăm în play-off. Ne dorim, vrem să facem un meci bun, ştim că nimic nu e uşor în fotbal şi în viaţă şi cred că suntem pregătiţi şi de acest meci”, a precizat Hagi.

Citește alte știri din Liga 1:

Probleme fără sfârșit la Dinamo » S-a accidentat și riscă să rateze restul sezonului regulat
Dinamo
Probleme fără sfârșit la Dinamo » S-a accidentat și riscă să rateze restul sezonului regulat
După discuția cu Becali, Omrani i-a dat răspunsul lui Petrescu: „Asta mi-a spus!”
CFR Cluj
După discuția cu Becali, Omrani i-a dat răspunsul lui Petrescu: „Asta mi-a spus!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează