FOTBAL  »  Superliga  »  EVOLUŢIE

Hagi, după ce Viitorul este prima echipă calificată în play-off: "Noi nu suntem băgaţi în seamă" » Totul despre situația lui Ianis la Fiorentina

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 12:09

După ce echipa lui s-a calificat în play-off, Gheorghe Hagi a vorbit despre şansele Viitorului în lupta pentru titlu, dar şi despre politica de transferuri a clubului.

"Echipa are automatisme, suntem puternici, sperăm să mergem aşa mai departe. Va fi mai greu, una este campionatul tur-retur, în play-off sunt meciuri mai dificile. Avem experienţă în plus faţă de anul trecut. Noi suntem puţin băgaţi în seamă, nu vorbim foarte mult.

Mereu luăm în calcul momentul jucătorului, oferta pentru club şi luăm o decizie împreună. Obiectivul nostru este să formăm jucători, să-i aducem la un nivel de performanţă foarte bun. Nu vrem să-i oprim când există o ofertă importantă pentru ei", a spus Hagi la TV Sport ro.

El a oferit detalii şi despre situaţia lui Ianis Hagi la Fiorentina şi declară că mijlocaşul şi-ar dori să joace mai mult.

"El continuă procesul de formare, de dezvoltare. A intrat într-un campionat valoros, competitiv. El ar vrea să joace mai mult, dar asta se va întampla treptat, nu este o problemă", a adăugat Hagi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
ares123
ares123  •  08 Februarie 2017, 19:44
Postat de Nick Rasu pe 08 Februarie 2017, 14:56

Sa fim cinstiti...Hagi nu stie doua cuvinte in limba Romana... cand deschide gura chiar te miri ca e nascut in Romania...deci alea nu sint cuvintele lui...si treaba cu fisu...nu are nimic cu fotbalul ca e dus rau de tot...cat despre campionat...normal ca o sa castige Viitorul...e randul lui sa-si ea ceva bani dupa atatea blaturi cu FC ***...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  08 Februarie 2017, 19:16

Auzi ... Și-ar dori să joace mai mult ... Dar când a jucat silfidul ? Aaaaa , cadou de ziua lui ... 12 minute ... În rest ... Să joace mai mult ... Nici la primăvara nu-i bun , prea e aschimodie pentru Italia ...Dar dacă plătește tăticu salariul , îl vor băga și la anul de ziua lui 12 minute ...

977173722384258
Florin Manea  •  08 Februarie 2017, 17:01

Rar vezi un comentariu De incurajare, mai usor e sa distrugi. Da ma haterilor, Hagi face exact ce are nevoie fotbalul romanesc si da, e mare realizare ca Ianis e la Fiorentina. Una e critica(folositoare De altfel), alta e ura De minte nedezvoltata!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează