FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL, VINERI, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

Hagi e optimist înainte de următorul meci: "Am jucat mereu bine acolo, asta ne dorim și acum" » 3 indisponibili + situația jucătorilor care lipsesc de mai mult timp

FOTO: Ionuț Coman
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat joi, 04 octombrie 2018 14:35

Gheorghe Hagi, tehnicianul Viitorului, a susținut azi o conferință de presă în care a prefațat deplasarea de vineri de pe terenul lui Poli Iași. 

  • Poli Iași - Viitorul se joacă vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV: 

"Mergem la Iași să ne luptăm și să luăm cele trei puncte. Am făcut mereu meciuri bune acolo, asta ne dorim și acum. Sunt două echipe care joacă fotbal și vor victoria. Chiar dacă va fi dificil, suntem încrezători că vom obține un rezultat favorabil", a spus Hagi. 

...despre faptul că în luna octombrie Viitorul obținea mereu rezultate bune: "Este istorie, nu trebuie să ne uităm în spate. Viitorul ți-l creezi muncind, păstrând aceeași atitudine, având personalitate. Ne uităm doar în față".

...despre faptul ca echipa a marcat puțin in ultimele meciuri, dar a și primit puține goluri: "În afară de Voduț, vedeți ce medie de vârstă au cei din față. Enervant de tineri. Nu poate veni totul peste noapte. În ultimele meciuri, am văzut că avem lot, că ne omogenizăm, avem alternative pe bancă. Vreau să fie 15-16 jucători pe care mă bazez, plus 5-6 tineri care pot să apară oricând. Știți că-mi place să aduc câte o surpriză, sa construiesc, să produc".

...despre situația jucătorilor care lipsesc de mai mult timp: "Carlo Casap a început să se antreneze, capătă încredere, a fost în lot și la Chiajna, dar nu vrem să punem presiune. Dani Lopez e bine, a fost plecat trei zile în Spania, la un control, dar mai așteptăm până va reveni. Constantin Dima se adaptează, crește, trebuie să avem răbdare cu el și va veni momentul când o să apără în lot

Viitorul nu se va putea baza în deplasarea de la Iași pe Alexandru Mățan și Radu Boboc, "detașați" la echipa U19 pentru partida disputată de Viitorul în Youth League, 0-1 cu Dinamo Zagreb. În plus, Sebastian Mladen e suspendat. 

Hagi nu va putea sta pe bancă la Iași, fiind suspendat după eliminarea primită la meciul cu Astra de duminică, 1-0: "Nu-mi fac probleme, este antrenorul principal, Cătalin Anghel pe bancă. El conduce oricum antrenamentele. Eu o să merg la Iași, dar o să mă uit la televizor, așa cum am mai făcut-o", a mărturisit "Regele". 

"E o deplasare grea, pentru că Iași are o echipă solidă, iar anul trecut a jucat în play-off. Trebuie să fim concentraț 100% ca să câștigăm. Vrem să legăm victoriile, să strângem cât mai multe puncte, pentru că diferențele din partea de sus a clasamentului sunt mici și vrem să intrăm din nou în play-off" Vlad Achim, mijlocaș Viitorul

 "Nu am mai înscris în ultimele patru jocuri, îmi doresc să o fac, dar obiectivul este să-mi ajut echipa să câștige. Meciurile de la Iași au fost mereu grele, pentru că este un adversar puternic, care are suporterii alături. O victorie ar conta enorm în lupta pentru un loc în play-off" Denis Drăguș, atacant Viitorul

Vezi și: FOTO Viitorul U19 debutează în Youth League cu o înfrângere, 0-1 cu Dinamo Zagreb U19

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  04 Octombrie 2018, 17:14
Postat de calinescu_ pe 04 Octombrie 2018, 16:42

HARSIZUL ....!!! CE BINE I-A ZIS TURCUL ....!!!!

Ce bine-i sta in liga 1. Intr-o tara normala, zăcea demult in liga secunda.

calinescu_
calinescu_  •  04 Octombrie 2018, 16:42

HARSIZUL ....!!! CE BINE I-A ZIS TURCUL ....!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează