FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 0-1

Hagi, încă un atac la adresa lui Becali? Declarații tari făcute de "Rege": "Îmi vine să râd! Îi plac banii și vorbește doar despre asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 iulie 2017 09:28

La conferința de presă de după meciul cu Dinamo, 0-1, Gică Hagi, patronul și antrenorul celor de la Viitorul, a avut din nou un mesaj dur, care a părut fi adresa lui Gigi Becali. "Regele" s-a luat de patronul FCSB și după meciul cu APOEL Nicosia.

"Pentru unii contează doar banii. Eu mă gândesc la muncă, dar asta e. Cineva v-a obișnuit cu banii. Îi plac banii mult și vorbește numai despre bani. Socoteala e simplă: cât dai, atât primești. Pe voi v-a obișnuit cineva numai cu banii. Îmi vine să râd.

În viață muncesti pentru cotă. Muncești și câștigi. Te sacrifici. Dar noi vorbim numai de bani", a spus Hagi la conferința de presă, potrivit TV Sport ro.

Citește și: Hagi a găsit explicația eșecului: "Nu ne-au ajutat deloc, n-au adus plusul de care aveam nevoie" » Promisiunea făcută înainte de returul cu APOEL

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (27)
masinameaeata
masinameaeata  •  31 Iulie 2017, 23:31

Are perfecta dreptate Hagi, asa este, va plac doar banii si doar despre asta vorbiti, dar despre sport cand veti scrie???

sexilian
sexilian  •  31 Iulie 2017, 21:40

trufia *** se farama in TARLA,se vor agudi tzantzarii......ajuta-i doamne si repede ca pute fotbalul de ei......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  31 Iulie 2017, 13:24

Hagi sa zica Doamne fereste, sa nu ajunga iar pe marginea prapastiei. Omenia de atunci si-a asumat-o doar Becali, regele s-a facut ca ploua...doar isi ciufulea demnitatea.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează